Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit? Detaliul care a pus internauții pe jar

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit? Detaliul care a pus internauții pe jar

Bianca Drăgușanu și-a pus internauții pe jar. S-a măritat blondina în secret cu Gabi Bădălău? Gestul care a stârnit curiozitate și semne de întrebare printre susținătorii bombei sexy a fost publicat chiar de ea pe pagina sa de Instagram.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nuntă secretă?

Bianca Drăgușanu și-a pus pe gânduri urmăritorii după ce a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare în rochie de mireasă la care a adăugat o descriere promițătoare.

Eu port zâmbetul pe care tu mi l-ai dat și rochia visurilor mele #ÎnCurând #RochiileMele #Da #PentruRochii #AtâtDeFericită #Binecuvântată #Iubită #StilDeViațăDeLux #Nuntă #RochieDeMireasă #CeEsteMaiBunUrmeazăSăVină„, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei.

Urmăritorii sunt confuzi deoarece adesea Bianca Drăgușanu își promovează rochiile de mireasă pe care le crează chiar ea. De această dată această descriere și etichetele folosite i-au făcut pe internauți să se gândească la faptul că Bianca ar putea să fi devenit „doamna Bădălău„.

Informațiile apărute în presă despre nunta celor doi amorezi

În urmă cu nici o lună au apărut în presă informații despre viitoarea nuntă dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Se zvonea faptul că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își vor unii destinele în această vară. Informațiile despre nunta celor doi amorezi au fost făcute publice de un apropiat din anturajul lor. Se pare că presupusa nuntă Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău ar trebui să fie una dublă și îl va face pe afacerist să scoată nici mai mult, nici mai puțin de un milion de euro din buzunar.

Aceleași surse apropiate au mai făcut câteva afirmații legate de nuntă, cum că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor avea o ceremonie în România și una în Grecia, departe de lumina reflectoarelor mondene. S-a zvonit că atmosfera va fi intreținută de două dintre cele mai sonore nume din lumea muzicii, anume Florin Salam şi Nikos Vertis. În Grecia le vor fi alături doar 40 de persoane apropiate care în ziua cea mare vor ajunge acolo cu un charter, închiriat special pentru eveniment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: