Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan a explicat de ce a ales să nu urmeze o facultate. Edward Sanda îi împărtășește părerea

Cleopatra Stratan a explicat de ce a ales să nu urmeze o facultate. Edward Sanda îi împărtășește părerea

Cleopatra Stratan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, fiind îndrăgostită și la începutul carierei sale artistice. Are doar 19 ani, dar până la această vârstă a reușit să realizeze extrem de multe, atât pe plan profesional, cât și personal. Cum a terminat liceul în decursul acestui an, mulți s-au întrebat de ce a ales să nu urmeze o facultate. Motivul, după cum spune chiar tânăra cântăreața, este unul justificat.

Născută într-o familie de artiști, Cleopatra Stratan și-a ales drumul în viață încă de când avea doar 3 ani. Tatăl său, Pavel Stratan, a susținut-o la fiecare pas pe care l-a parcurs, iar acum tânăra se numără printre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Fericirea de care are parte în viață nu se termină însă aici, deoarece acum îl are alături și pe soțul său, Edward Sanda, cu care s-a căsătorit în urmă cu doar câteva luni.

Chiar dacă are doar 19 ani, Cleo este foarte decisă în ceea ce privește viitorul său. A știut cu certitudine că după ce termină liceul vrea să se căsătorească cu Edward și să înceapă o viață nouă la București, iar acum se concentrează în totalitate pe cariera sa. În timp ce mulți tineri preferă să meargă la facultate, fiica lui Pavel Stratan a exclus încă de la început această variantă. A explicat și motivul, deoarece decizia sa a stârnit multă vâlvă în rândul publicului său.

Cleopatra Stratan a explicat de ce a ales să nu urmeze o facultate

Cleopatra a hotărât să se oprească cu studiile în acest punct al vieții sale deoarece nu consideră că o facultate ar ajuta-o. Este artistă, iubește ceea ce face, așa că preferă să se concentreze pe muzică și să nu aloce timp studiului. Știe că poate face acest pas oricând în viitor, așa că nu s-a lăsat constrânsă de părerea celor din jurul său.

„Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan la un moment dat pe Instagram.

Edward Sanda îi împărtășește părerea

De aceeași părere este și Edward Sanda, care a simțit nevoia să-și apere soția și să o susțină. Cum și-au planificat deja toată viața împreună, au de gând ca anii ce vor urma să fie dedicați în totalitate muzicii. Sunt uniți de dragostea pe care și-o poartă, dar și de pasiunea care i-a adus împreună în urmă cu mulți ani.

Mai mult, se pare că cei doi tineri vor să-și deschidă chiar și propria afacere. Au preferat ca în acest punct să nu dezvăluie prea multe detalii, însă totul este deja bine pus la punct pentru ei.

„Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil în viitor o să ne facem și studii superioare. Dacă o să aleg să fac o facultate o să aleg ceva care ar merge mână în mână cu muzica. Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem să ne deschidem și o afacere. (…) Nu spun mai mult, o să vedeți la momentul respectiv”, a precizat artistul la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: