Redactia.ro
Home » TV » Cleopatra Stratan a spus adevărul despre sarcină! Așteaptă sau nu un copil cu Edward Sanda?

Cleopatra Stratan a spus adevărul despre sarcină! Așteaptă sau nu un copil cu Edward Sanda?

GALERIE FOTO (3)

Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan, este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, în acest moment. După ce s-a speculat mult timp în mediul online că ar fi însărcinată, iubita lui Edward Sanda a spus adevărul. 

 

Cleopatra Stratan a spus adevărul despre sarcina la 18 ani

Cleopatra Stratan își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Cea mai nouă artistă din showbiz a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Edward Sanda, cu care urmează să se și căsătorească, cel mai probabil, anul viitor. Fiica lui Pavel Stratan a vorbit deschis și despre speculațiile care apar în mediul online, potrivit cărora ar fi însărcinată.

„Se aude că ești însărcinată” i-a scris un internaut, Cleopatrei Stratan. Iubita lui Edward Sanda nu a ezitat și le-a răspuns fanilor cu privire la sarcină. „Doar se aude, credeți-mă”, a replicat imediat artista.

Deși Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la acest moment, cei doi mai așteaptă până la marele moment când vor avea un copil.

Artista a vorbit pentru redacția.ro despre zvonurile care apar în legătură cu sarcina, fără să ezite.

,,Zvonurile despre sarcină nu sunt adevărate, așa cum am mai declarat, iar daca știu că sunt știri false, nici nu am timp să mă uit peste ele, mai ales să le comentez”, a spus iubita lui Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a vorbit în exclusivitate pentru redacția.ro și despre alegerea de a accepta cererea în căsătorie la vârsta de 18 ani și despre cât de sigură este pe relația pe care o are cu Edward Sanda.

,,Mereu am vrut ca în viața mea să am un singur bărbat, iar faptul că am simțit de la început că Edward este primul și ultimul bărbat pe care o să îl iubesc pentru totdeauna înseamnă că așa este. Pe lângă faptul că respectul și iubirea sunt baza relației noastre, punctul forte este că facem ceea ce simțim, iar așa nu aveam cum să greșim.ne-a mărturisit artista.

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, detalii legate de nuntă

Cleopatra Stratan a spus „DA!”, în această vară, la vârsta de doar 18 ani. Artista a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, Edward Sanda, chiar în ziua majoratului, fără să ezite. Cei doi îndrăgostiți sunt gata de căsătorie, deși sunt împreună de doar câteva luni. Mai mult, cei doi au anunțat că nunta va avea loc, cel mai probabil, anul viitor, în București. Însă, detaliile vor fi stabilite în funcție de cum decurge pandemia de coronavirus. Cei doi nu au luat o decizie nici în ceea ce privește luna de miere, însă, au luat în considerare să meargă în Maldive.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Cei doi tineri artiști și-au ales deja nașii de cununie. Edward Sanda și Cleopatra Stratan îi vor avea drept nași pe Dan Badea și soția lui, Mădălina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: