Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan, schimbare radicală Cum s-a fotografiat iubita lui Edward Sanda și cum au reacționat fanii

Cleopatra Stratan, schimbare radicală Cum s-a fotografiat iubita lui Edward Sanda și cum au reacționat fanii

GALERIE FOTO (2)

Cleopatra Stratan s-a schimbat radical. Fiica lui Pavel Stratan nu mai este deloc fetița care îl aștepta pe Ghiță la portiță acum 10 ani și care făcea furori cu gingășia ei. Cleopatra s-a fotografiat într-o ipostază de invidiat, iar internauții au fost plăcut impresionați.

 

Cum s-a fotografiat Cleopatra Stratan

Iubita lui Edward Sanda s-a fotografiat într-o ipostază inedită și total neașteptată de fani. Cleopatra Stratan a crescut și arată ca o divă în devenire, cu atitudine și o frumusețe de invidiat.

În ultima postare de pe Instagram, Cleopatra Stratan s-a lăsat fotografiată într-o rochie roșie, cu o crăpătură evidentă care i-a lăsat la vedere o mare parte din picior și o coafură la fel de interesantă, însoțită de un machiaj senzual, completat de un ruj roșu ca focul. Și accesoriile purtate de iubita lui Edward Sanda îi completau de-a dreptul atitudinea și postura. Fanii artistei au rămas impresionați de această apariție și nu au ezitat să reacționeze. Cleopatra a primit sute de comentarii la ultima postare de pe Instagram. „Superb㔄Ești regina noastr㔄Foarte frumoas㔄Fenomenală”, ,,Frumusețe inedită😍😍😍”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit de la internauți.

Red is power/ Roșu înseamnă putere.”, a fost mesajul postat de iubita lui Edward Sanda în dreptul fotografiei.

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri de căsătorie

 

Cu o carieră artistică solidă și de invidiat, Cleopatra Stratan nu neglijează nici partea sentimentală. Artista se înțelege de minune cu Edward Sanda, cei doi urmând să se căsătorească. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat că se vor căsători anul viitor, după ce se va stabiliza situația epidemiologică din țară, iar restricțiile impuse de autorități vor fi relaxate.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a declarat  Edward Sanda pentru impact.ro.

Cleopatra Stratan a spus „DA!”, în această vară, la doar 18 ani. Vedeta a decis să se căsătorească la vârsta de 18 ani, motivând că și-a dorit toată viața să iubească un singur bărbat.

”Mereu am vrut ca în viața mea să am un singur bărbat, iar faptul că am simțit de la început că Edward este primul și ultimul bărbat pe care o să îl iubesc pentru totdeauna înseamnă că așa este. Pe lângă faptul că respectul și iubirea sunt baza relației noastre, punctul forte este că facem ceea ce simțim, iar așa nu aveam cum să greșim”, a mărturisit artista, în cadrul unui interviu

Artista a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, Edward Sanda, chiar în ziua majoratului, deși cei doi formează un cuplu de doar câteva luni. Cei doi nu au stabilit exact locul în care vor petrece luna de miere, dar au luat în calcul să meargă în Maldive.

Nașii de cununie ai celor doi artiști vor fi Dan Badea și soția lui, Mădălina. Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cunoscut în luna februarie și sunt de nedespărțit din acel moment.

”A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă, este genul de bărbat care te face să străluceşti”, a mărturisit Cleopatra Stratan, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: