Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda pleacă în luna de miere. Iată ce locație de vis au ales cei doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda pleacă în luna de miere. Iată ce locație de vis au ales cei doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt oficial căsătoriți! Primele imagini de la cununia civilă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt oficial căsătoriți! Cei doi au avut o cununie civilă de vis la București, iar mai apoi au spus „Da” în fața lui Dumnezeu în Chișinău. Acum Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc să plece în luna de miere. Au ales o locație cu totul și cu totul deosebită. Ori cuplu de îndrăgostiți ar fi ales același loc.

Ce locație au ales Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor pleca într-un loc cu totul și cu totul deosebit. Proaspătul cuplu de îndrăgostiți va pleca în Italia, mai precis în Sardinia. Cei doi cu siguranță se vor bucura de clipe romantice în doi. Sardinia este una dintre cele mai populare destinații de vacanță când vine vorba de luna de miere.

Cu ce s-au îmbrăcat Cleopatra Stratan și Edward Sanda la cununia religioasă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt la momentul actual unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi amorezi au zis „DA” în fața ofițerului de stare civilă în data de 14 august, iar ieri și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu. Nunta religioasă a fost inedită și a avut loc la Chișinău. Un lucru ieșit din comun este faptul că perechea nu și-a dorit să aibă nași. Un alt aspect care a șocat au fost ținutele celor doi.

Cleopatra Stratan a ales să poarte o rochie albă simplă asortată cu… o pereche de balerini aurii. Nu orice mireasă ar avea curajul să renunțe la pantofii cu toc în ziua cea mare, dar artista de peste Prut a pornit o nouă modă. Nici soțul ei, Edward nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un costum bleumarin casual, asortat cu o pereche de adidași. Cuplul a fost destul de îndrăzneț în alegerea ținutelor.

Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim! Da, se poate și fără nași! Da, se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da, se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că așa se face! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții!„, a fost mesajul publicat de Edward Sanda pe rețelele sociale.

Etichete: