Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Unde locuiesc cei doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Unde locuiesc cei doi

GALERIE FOTO (3) Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Cei doi artiști s-au căsătorit la sfârșitul lunii august, iar evenimentul religios a avut loc în prezența membrilor familiei și prietenii apropiați.Recent, fiica lui Pavel Stratan a spus unde locuiește împreună cu soțul ei.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Unde locuiesc cei doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Tinerii artiști trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, iar la sfârșitul lunii august și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cleopatra Stratan si Edward Sanda au avut parte de o petrecere minunată, alături de persoanele dragi. Acum, cei doi s-au mutat împreună. Recent, artista a vorbit în cadrul unei emisiuni despre momentul în care ea și Edward s-au mutat împreună. Înainte de a se căsători, Cleopatra și Edward făceau naveta între București și Chișinău. „Ne-am mutat, nu mai e stres că suntem la distanță, am scăpat de distanță, ne-am relaxat din punctul ăsta de vedere. Mă bucur foarte mult că am venit în locul în care muncesc. Bucureștiul este locul în care lucrez la carieră, aici am studioul, suntem aici împreună. Bucureștiul este nucleul carierei mele. Fiind aici îmi e mult mai ușor să monitorizez lucrurile”, a declarat Cleopatra Stratan în cadrul unei emisiuni tv.

Mai mult, Cleopatra Stratan și Edward Sanda se înțeleg foarte bine și trăiesc o iubire pură. Totodată,artista a spus că de când s-au mutat împreună, cei doi își împart activitățile casnice. „Nouă nu ni se pare nimic neobișnuit. Totul decurge ca înainte, doar că acum stăm împreună. Ne împărțim responsabilitățile. Eu am spălat vasele azi. Ne împărțim firesc. Dacă sunt mai multe lucruri de făcut în același timp, ne împărțim”, a mărturisit Edward Sanda.

Cleopatrea și iubitul ei nu s-au arătat deranjați de faptul că unii internauți i-au criticat pentru că nu au avut nași și că nu au respectat tradiția. “Nu am făcut nimic că ne-am grăbit, am făcut că am simțit. A fost exact așa cum ne-am așteptat să fie, chiar mai frumoasă decât ne-am așteptat. Cel mai important pentru a fost că noi ne-am simțit bine și că oamenii de lângă noi s-au simțit bine și relaxați. A fost o petrecere ca între prieteni. N-am făcut nimic din ce se zice, doar întâmpinarea oaspeților, aruncatul buchetului și dansul mirilor. Și dansul a fost spontan”, a spus Cleopatra Stratan.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra și Edward s-au văzut prima oară pe 1 iunie 2014, la un concert. Cei doi s-au revăzut în 2018, atunci când artista se pregătea să-și lanseze piesa . „Am mers la studio să înregistrez. Am crezut că și el e în vizită, nu că lucrează acolo. Atunci am mai stat puțin de vorbă. La finalul lui 2018 am și colaborat pentru melodia și ne-am văzut mai des când ne aflam în promovare cu ea și am fost invitați la mai multe televiziuni”, a spus Cleopatra.

Ulterior au devenit un cuplu și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. „Ne-am revăzut mai mult la începutul acestui an și din februarie am decis să fim împreună. Însă până acum nu am petrecut așa mult timp împreună, pentru că a început starea de urgență, iar Cleopatra a rămas la Chișinău și nu a mai putut veni”, declară artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: