Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au decorat casa pentru sărbătorile de iarnă. Cum arată acum apartamentul lor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au decorat casa pentru sărbătorile de iarnă. Cum arată acum apartamentul lor

GALERIE FOTO (3)

Sezonul sărbătorilor de iarnă au început, iar vedetele din România sunt foarte încântate să împărtășească cu publicul lor modul în care și-au decorat casele. Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor petrece anul acesta primul lor Crăciun în calitate de cuplu căsătorit, iar pregătirile au început deja. Cei doi le-au arătat fanilor din mediul online cum arată casa lor, dar și cum au ales să-și orneze bradul de Crăciun.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au decorat casa pentru sărbătorile de iarnă. Cum arată acum apartamentul lor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt un cuplu foarte iubit de publicul din țara noastră, mai ales că la o vârstă atât de fragedă au ales să-și construiască o familie împreună. După doar un an de relație au anunțat că vor face nunta, iar vara aceasta au făcut pasul cel mare.

Dorința principală a fiicei lui Pavel Stratan a fost ca mai întâi să-și termine studiile în Republica Moldova, ca mai apoi să-și înceapă viața alături de iubitul său. S-au mutat împreună, iar la puțin timp și-au jurat iubire veșnică în fața Stării Civile și a divinității.

Cleo și Edward trăiesc ce mai frumoasă perioadă din viața lor, iar drumul pe care și l-au ales este presărat cu reușite. Intenționează să se bucure de următorii ani și să călătorească, dar și să se concentreze în mod special pe pasiunea lor principală: muzica. Pregătesc multe proiecte, iar recent au declarat că au în plan și să-și deschidă propria afacere.

Sărbătorile de iarnă i-au găsit fericiți și dornici să petreacă această lună într-un mod cât mai frumos cu putință. Locuința lor din București a fost deja amenajată festiv, iar ei au împărtășit veseli cu urmăritorii lor din mediul online cum s-au pregătit de Crăciun.

Cea care s-a ocupat de toate pregătirile a fost Cleopatra Stratan. Înarmată cu beculețe și multă energie, a decorat toată casa și a reușit s-o transforme într-un spațiu foarte festiv. A împodobit chiar și bradul, care completează perfect acest peisaj de poveste.

Cum își vor petrece Cleopatra Stratan și Edward Sanda Crăciunul

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis ca anul acesta să-și petreacă Crăciunul alături de cei dragi, după ce planurile lor de călătorie au fost amânate din cauza pandemiei. Inițial, cei doi intenționau să plece la munte alături de un grup de prieteni, dar în cele din urmă au decis să renunțe la această variantă.

Părinții lor le vor face o vizită, iar împreună vor petrece primul lor Crăciun în locuința lor din capitală.

„Ne gândeam sa plecam la munte, dar nu știu cum o să mai evolueze pandemia, așa ca o sa ne aducem familiile și o sa petrecem împreună la noi acasă. O să petrecem timp de calitate împreună, o să fie foarte frumos, sunt convins.”, a declarat Edward Sanda la Antena Stars.

Etichete: