Redactia.ro
Home » Știri » Clinica unde a fost tratat Petrică Mîţu Stoian se închide. Ce decizie a luat conducerea

Clinica unde a fost tratat Petrică Mîţu Stoian se închide. Ce decizie a luat conducerea

Clinica la care a fost tratat Petrică Mîțu Cercel ar putea fi închisă.

Decizie de ultim moment a conducerii clinicii în care a fost tratat Petrică Mîțu Stoian. Clinica se închide. Care este motivul și pe ce perioadă va sta închisă.

De ce se închide Clinica Nera

Clinica Nera se va închide din cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian. Conducerea clinicii a decis ca activitatea unităţii să fie sistată pentru o perioadă de două săptămâni. Pentru moment nu se vor face internări timp de 14 zile pentru a se putea desfășura ancheta. Sunt așteptate concluziile în urma verificărilor de la DSP și audierile medicilor implicați.

Clinica privată unde a leşinat Petrică Mîţu Stoian va fi amendată de inspectorii de la Inspecţia Sanitară. Aceștia au stat peste şase ore în clinică şi au verificat modul în sunt trataţi pacienţii. Experții medicali au verificat din nou circuitele şi dacă în cazul artistului s-au verificat toate protocoalele.

Medicul care l-a tratat pe artist are o teorie diferită

Medicului care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian în camera hiperbară a declarat public că el nu este de părere că Petrică Mîțu Stoian ar fi murit din cauza oxigenului. Acesta afirmă că totul a decurs conform protocoalelor și că el sau tratamentul nu i-au fost letale artistului.

Eu l-am tratat! Nu cred că domnul Petrică Mîțu-Stoian a decedat din cauza expunerii la oxigen! Acele discuții legate de această ‘explozie’ în termeni populari, aceste barotraume, nu se susțin pentru că în timpul tratamentului hiperbar pot apărea două tipuri de probleme.

Pot apărea probleme acute, pe fond mecanic, prin proces fizic al presiunii, caz în care leziunile apar în timpul terapiei sau imediat după și se manifesta cu durere, junghi toracic, dispnee.„, a afirmat medicul pentru a3.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: