Redactia.ro
Home » Monden » Clipe de coșmar! Monica Bârlădeanu a făcut mărturisiri șocante: „Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare”

Clipe de coșmar! Monica Bârlădeanu a făcut mărturisiri șocante: „Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare”

Monica Bârlădeanu

Frumoasa actriță Monica Bârlădeanu a avut un moment de slăbiciune în care a mărturisit dramele prin care a trecut pe când era copil. Deși este tot timpul strălucitoare și pare că viața sa este perfectă, Monica reușește însă cu succes să își ascundă dramele.

Sărăcia și violența domestică și-au pus amprenta pe copilăria frumoasei actrițe Monica Bârlădeanu. Chiar dacă a fost nevoită să ascundă dramele prin care a trecut pe când era copil, vedeta și-a făcut curaj și a mărturisit prin ce a trecut pe când era mică. “Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa. El stătea la 38-40 de km de Iaşi şi odată am fost şi pe jos până la el cu fratele meu sau cu bicicleta sau cu autostopul. A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună”, a marturist cu lacrimi în ochi Monica Bârlădeanu, pentru ProTV.

Monica Bârlădeanu, victimă a abuzului

Monica Bârlădeanu a spus în repetate rânduri că așa zisa “viață de prințesă”, nu este ceea ce pare, și că în spatele imaginii perfecte de vedeta se ascund drame incredibile. „Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice că suntem prinţese. Oamenii au senzaţia că…Doamne… Şi ştii de ce? Pentru că nimeni nu vorbeşte despre lucrurile astea şi nu înţeleg de ce, pentru că lucrurile astea care i-ar putea ajuta şi pe ceilalţi să-şi înţeleagă situaţia.

De cele mai multe ori te uiţi la ele din poziţia de victima şi ai senzaţia că având acest bagaj nu ai cum să faci paşi înainte în viaţă şi mie mi se pare că nu e deloc aşa şi că, de fapt, toate lucrurile astea care îţi dau un complex etraordinar pentru că în primul rând te duci la şcoală şi auzi copii care vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează. Ei au un tată, tu n-ai asta. Ei au covor persan, tu n-ai. Eu d-asta am fost atât de ambiţioasă să fiu prima, pentru că voiam să-mi câştig dreptul să stau în rând cu ceilalţi copii”, a conchis Monica.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: