Redactia.ro
Home » TV » Cu ce s-a ocupat Monica Bârlădeanu, înainte să fie celebră. Actriţa din VLAD a avut un job umil

Cu ce s-a ocupat Monica Bârlădeanu, înainte să fie celebră. Actriţa din VLAD a avut un job umil

Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu este o actriță și prezentatoare de televiziune cunoscută atât în România, cât și în afara țării, ea locuind o bună perioadă de timp în Los Angeles, unde a urmat cursuri de actorie.

Cu ce se ocupa Monica Bârlădeanu înainte de a fi celebră

Monica Bârlădeanu a avut mai multe roluri importante în cariera sa, care a explodat după ce a plecat în Los Angeles, în anul 2004, pentru a urma cursuri de specialitate. Aceasta era deja cunoscută în țara noastră, pentru că prezentase aici mai multe emisiuni TV, printre care „La strada”, pe B1 TV și „Viața în direct”. În 2018, ea a prezentat și emisiunea „Ferma vedetlor” de la Pro TV.

Totuși, înainte de acest succes, Monica Bârlădeanu a ajuns o viață destul de grea. Părinții ei se descurcau greu cu banii, iar atunci când tatăl ei a a murit, mama sa trebuia să se descurce cu un salariu mic și cu trei copii. Așa că Monica Bârlădeanu a decis să își ia primul job, la vârsta de 16 ani, pentru a ajuta-o financiar pe mama sa.

Care a fost primul job al Monicăi Bârlădeanu

Astfel, la doar 16 ani, Monica Bârlădeanu a devenit ospătăriță la o terasă.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare, eram trei copii acasă. La 16 ani, mai exact în vara din clasa a 10-a, am vrut să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă, lângă gară. Lucram 24 cu 48. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, care erau din bacşiş, nu era salariu”, a spus actrița.

Totuși, Monica Bârlădeanu și-a păstrat și jobul, și mergea și la cursuri, iar ulterior a reușit să termine Facultatea de Drept. Acum, ea face parte din echopa serialului „Vlad”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: