Redactia.ro
Home » Știri » Clipe de groază pentru un curier Glovo din Ploiești. Bărbatul a fost bătut de un client agresiv

Clipe de groază pentru un curier Glovo din Ploiești. Bărbatul a fost bătut de un client agresiv

Clipe de groază pentru un curier Glovo

Clipe de groază pentru un curier Glovo. Tânărul a fost agresat de un client căruia i-a adus comanda. Acesta a fost bătut în scara blocului, având inspirația de a filma momentul în care agresorul îl lovește. Totul a pornit după ce angajatul a vrut să vadă dacă mâncarea a fost plătită cash sau card.

Clipe de groază pentru un curier Glovo din Ploiești. Bărbatul a fost bătut de un client agresiv

Un curier Glovo din Ploiești a trecut prin momente îngrozitoare după ce a fost agresat de un client. Angajatul a ajuns în fața apartamentului unde a predat comanda, dar a fost luat la bătaie de un bărbat. Totul a pornit după ce curierul a vrut să vada dacă comanda a fost plătită cash sau cu cardul. Inițial, partenera bărbatului agresiv a fost cea care a primit pachetul cu mâncare. În momentul în care curierul i-a spus să aștepte pentru a verifica pe aplicație cum este plătită comanda, femeia i-a închis ușa în nas. Ulterior, bărbatul violent a ieșit din apartament și a început să îl lovească pe angajatul de la Glovo.

Acesta a scos imediat telefonul și a reușit să filmeze întâmplare. Imediat cum a părăsit scara blocului a sunat la poliție. Curierul s-a apărat și a explicat că și-a pierdul semnal la internet și nu a putut să vadă metoda de plată. Din acest motiv, angajatul a cerut să i se arate aplicația telefonului pentru a fi sigur că mâncare a fost plătită. Atunci bărbatul a ieșit nervos din apartament și a început să îl ia la bătaie, fără motiv. După ce imaginile au fost arătate autorităților, bărbatul agresiv s-a ales cu dosar penal.

 

Un curier pe bicicletă din Capitală a fost agresat de un șofer de autobuz

Un curier pe bicicletă din Capitală a fost agresat de un șofer de autobuz. Imaginile au fost filmate de persoanele din autobuz care strigau la șofer să lase bărbatul în pace. Incidentul a avut loc pe șoseaua Mihai Bravu. Șoferul autobuzului i-a spart ochelarii curierului și îi rupe șaua de pe bicicletă. Cât timp a durat agresiunea, călătorii au rămas blocați, cu ușile închise, în autobuzul de pe linia 335, deși acesta oprise într-o stație STB. Livratorul de mâncare a declarat că șoferul l-a agresat după ce i-a atras atenția că aproape l-a lovit în trafic. „M-a luat autobuzul din lateral. L-am întrebat de ce a tras dreapta, ne-am luat în gură, ne-am înjurat și a sărit la bătaie. Pasagerii au filmat abia la final. Am spus că sun la Poliție și a fugit șoferul STB. Acum depun plângere la Secția 8”, a explicat livratorul pentru ziarul Libertatea.

Purtătoarea de cuvânt a STB, a declarat că societatea s-a autosesizat imediat ce a fost informată de incident. Aceasta a anunțat că va lua măsuri asupra șoferului de autobuz. În urma sesizării depuse de livrator, Poliția a deschis o anchetă. „Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă un conflict în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm următoarele: În urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: