Redactia.ro
Home » Monden » Clipe emoționante în familia Mihaelei Rădulescu. Fiul vedetei a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis acesteia fiului ei, Ayan

Clipe emoționante în familia Mihaelei Rădulescu. Fiul vedetei a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis acesteia fiului ei, Ayan

GALERIE FOTO (4)

Mihaela Rădulescu are parte de momente minunate în viața ei. Principalul motiv este fiul său Ayan care, recent, a împlinit 18 ani. Ayan Schwartzenberg e băiatul Mihaelei Rădulescu și al omului de afaceri Elan Schwartzenberg. Pentru că de acum băiatul e major, mama lui i-a transmis un mesaj special.

Clipe emoționante în familia Mihaelei Rădulescu. Fiul vedetei a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis acesteia fiului ei Ayan

Mihaela Rădulescu și-a surprins fanii cu o imagine cu Ayan de când era foarte mic. „18♥️ Partea mea preferată din această viață pe Pământ. Nu am suficiente cuvinte pentru a formula cea mai bună propoziție pentru ceea ce simt cu adevărat. O, băiete…, ești BĂRBAT acum. #capitol nou”, a scris pe Instagram Mihaela Rădulescu.

sursa: Instagram

De asemenea, chiar în primăvara acestui an, băiatul Mihaelei a absolvit liceul în State. Ayan a absolvit Lawrenceville School din New Jersey, un liceu de renume. Mama lui a fost prezentă și la festivitatea de premiere. Momentul a fost împărtășit și atunci cu fanii Mihaelei, postând pe Instagram o poză în care cei doi se îmbrățișează. „Sunt aici, se întâmplă! Bal! Gală! Cum laude! Bebelușul meu! Foarte mândră sunt de el. Sunt mândră! Suntem mândri de el”, a transmis vedeta pe Instagram.

sursa: Instagram

Mihaela Rădulescu și-a făcut apariția și la balul de absolvire al lui Ayan. Pe covorul roșu, băiatul a apărut îmbrăcat într-un costum negru, cu papion și cămașă, iar mama lui a purtat un costum alb, cu cămașă neagră.

sursa: Instagram

„Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând. Se schimbă doar conversația, de la an la an. Și ador orice subiect cu el”, a mai declarat Mihaela Rădulescu acum ceva vreme.

Ayan a făcut pian şi chitară, dar şi tenis, înot, baschet, volei, navigaţie, călărie, scufundări, fotbal american, hochei pe gheaţă, patinaj, sporturi de contact, schi, snowboard, wakeboard, potrivit okmagazine.ro. Momentan, nu se știe spre ce facultate se va îndrepta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: