Redactia.ro
Home » Știri » Clipe grele pentru o artistă din România! A fost operată de urgență: “Să mă treziți, că eu trebuie să mai cânt”

Clipe grele pentru o artistă din România! A fost operată de urgență: “Să mă treziți, că eu trebuie să mai cânt”

GALERIE FOTO (2)

O artistă celebră de la noi din țară a fost operată de urgență. A fost o intervenție grea, care a durat câteva ore bune, dar a reușit să depășească totul. S-a temut pentru viața ei și le-a cerut insistent doctorilor să o salveze, pentru că vrea să cânte și mai are multe de arătat fanilor ei.

Cântăreața a trecut printr-o operație de trei ore

O artistă celebră a trecut prin cea mai grea experiență a vieții sale. Artista iubită a românilor a fost operată de urgență, suferind o intervenție ovariană. Deși medicii i-au zis ani la rând că nu are nevoie de această operatie și nu trebuie să se îngrijoreze, lucrurile s-au complicat în ultimele șase luni.

Vezi și: Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fiica sa, Isabela. Ce s-a întâmplat cu fetița: „Doamne ajută!”

Este vorba despre Biu Marquetti, care a trecut printr-o intervenție pentru a-i fi scoase chisturile ovariene. 95 la sută din femeile latino americane suferă de această afecțiune și se pare că nici artista nu a scăpat.

“Eu am avut mereu problema asta, dar mi s-a spus tot timpul că nu e cazul să mă îngrijorez. Că nu e periculos pentru sănătatea mea. Poate și din cauza că femeile latino americane suferă, în proporție de 95 la sută, de această problemă.

Am decis să mă operez de chisturile ovariene pentru că și mama mea a avut și s-a rezolvat între timp. Inițial nu am avut de ce să mă îngrijorez dar în ultimele 6 luni au crescut și medicul a stabilit că trebuie scoase. Operația a durat 3 ore.” declară, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Biu Marquetti.

Artista s-a temut pentru viața ei

Frumoasa cântăreață își dorea doar să se trezească din anestezie, ca să poată cânta în continuare. Se temea pentru viața ei și le-a cerut medicilor să facă tot ce pot pentru a o salva, pentru că mai are multe de arătat și vrea să revină cât mai repede pe scenă.

I-a fost foarte greu să treacă peste toate singură, pentru că nu avea familia alături. Totuși, a avut norocul de a găsi o echipă medicală bună, care au făcut tot trebuia ca să o repună pe picioare. Arde acum de nerăbdare să își poată relua complet activitatea.

“După operație a trebuit să stau liniștită o săptămână și, când mi-am revenit complet, am putut să plec acasă. Încă nu sunt refăcută complet dar nu mai pot să stau, trebuie să încep treaba.

Le mulțumesc că m-au ajutat. Pentru mine nu mi-a fost frică dar îmi era puțin teamă pentru că nu aveam familia lângă mine. Aveam deja lacrimi în ochi când fetele m-au luat în brațe și mi-au spus că totul o să fie bine”, a declarat artista pentru aceeași sursă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: