Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fiica sa, Isabela. Ce s-a întâmplat cu fetița: „Doamne ajută!”

Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fiica sa, Isabela. Ce s-a întâmplat cu fetița: „Doamne ajută!”

oana roman

Oana Roman a ajuns cu fiica ei, Isabela, la spital, după ce copila a avut probleme de sănătate care au necesitat intervenția medicilor. Vedeta a vorbit deschis despre această experiență pe rețelele sociale, împărtășind detalii despre cauza pentru care a fost nevoie de îngrijiri medicale și despre cum se simte acum fiica ei.

Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fiica sa, Isabela

Problemele de sănătate se țin scai de Oana Roman și după Paște. Dacă vedeta a fost infectată cu coronavirus și și-a petrecut sărbătorile în izolare, de această dată cea care are probleme de sănătate este Isabela, fiica pe care Oana o are alături de Marius Elisei. Vedeta a dezvăluit pe Instagram motivul pentru care a ajuns de urgență la spital cu fiica sa, Isabela.

Isabela, fiica Oanei Roman, a ajuns de urgență la spital după ce s-a simțit rău în această dimineață. La început, vedeta a fost îngrijorată că Isabela ar fi putut fi infectată cu coronavirus, dar ulterior s-a liniștit după ce a aflat diagnosticul corect. Din fericire, Isabela nu a fost infectată cu virusul, ci a avut o indigestie care a dus la disconfortul ei. Situația a început în dimineața aceasta, când fiica Oanei Roman s-a simțit rău la școală. Vedeta a intervenit imediat și a dus-o la spital, unde s-a aflat cauza problemelor.

„Din păcate, în această dimineață, Isa nu s-a simțit bine la școală. M-am dus, am luat-o și am venit direct la spital la camera de gardă. Am nimerit să fie de gardă chiar doctorița ei care o îngrijește de când era bebeluș.

Testul COVID a ieșit negativ. Pare că are o indigestie, i s-a făcut un antivomitiv și tratament pentru acasă. Doamne ajută.”, a scris Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au păstrat o relație bună de dragul fiicei lor

Deși Oana Roman este o femeie independentă, care a dovedit că poate să se descurce singură în orice situație, ea nu este singură în lupta cu problemele de sănătate. Marius Elisei, fostul soț al vedetei, îi este mereu alături când are nevoie, în ciuda faptului că cei doi s-au despărțit și nu au decis să acorde o nouă șansă poveștii lor de dragoste. Atunci când Oana a fost infectată cu coronavirus, Marius a stat la ea, i-a dus medicamente și i-a oferit tot sprijinul necesar pentru a trece mai ușor peste dificultățile cu care s-a confruntat.

Deși s-au despărțit, cei doi rămân implicați unul în viața celuilalt, în special când este vorba despre fiica lor, Isabela. Oana a declarat în mai multe interviuri că Marius îi este alături și o ajută în orice situație legată de sănătatea fiicei lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: