Redactia.ro
Home » Monden » Clipe îngrozitoare pentru Ana Baniciu! Prima reacție a cântăreței după ce și-a înmormântat mama. Ce spune artista

Clipe îngrozitoare pentru Ana Baniciu! Prima reacție a cântăreței după ce și-a înmormântat mama. Ce spune artista

Ana Baniciu a fost greu pusă la încercare. Ea a trecut prin niște momente cumplite. Asta, după ce mama cântăreței a murit. Ulterior, artista luase o pauză de la rețelele de socializare. De data aceasta, însă, Ana Baniciu este pregătită de un nou început. 

Chiar cu o săptămână în urmă artista anunța cu tristețe că mama ei a încetat din viață. Ana nu a vrut să ofere mai multe detalii, însă din mesajul ei s-a înțeles clar că femeia suferea de o boală cumplită.

Ana Baniciu, prima reacție după ce și-a înmormântat mama

Ana a fost alături de mama sa până în ultimele secunde. După ce și-a anunțat fanii că mama ei s-a spins din viață, artista a decis să ia o pauză.

Acum, vedeta a revenit pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, Ana le-a transmis fanilor că are o veste foarte mare și că este extrem de fericită. Se pare că artista va colabora cu Dj Project în următoarea perioadă. Ana Baniciu va merge alături de trupă în toată țara la evenimente.

De asemenea, artista se declară foarte bucuroasă. Totodată, le-a transmis urmăritorilor că abia așteaptă să-i vadă, după o lungă perioadă în care concertele nu au putut fi realizate din cauza pandemiei de COVID-19.

Ana Baniciu va face nunta anul viitor

După ce a fost cerută de soție de către iubitul ei, acum Ana Baniciu se pregătește și să facă nunta cu Edy Kovacs, partenerul ei de viață. Cântăreața a mărturisit că acest eveniment va avea loc anul viitor.

În cadrul unei emisiuni TV, Ana Baniciu a precizat că nu au stabilit încă o dată în ceea ce privește marele eveniment, însă susține că nunta va avea loc în București și petrecerea nu va fi la restaurantele pe care iubitul ei afacerist le deține în țară.

„Stabilim și nuntă pentru la anul. Nu știu dată, n-am găsit locația. Facem în București, nu facem la restaurantele lui, facem altceva”, a spus Ana Baniciu într-o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: