Redactia.ro
Home » Homepage » Cod galben: Vreme rea cu furtuni și vijelii în 15 județe.  Care sunt zonele vizate de alerta ANM 

Cod galben: Vreme rea cu furtuni și vijelii în 15 județe.  Care sunt zonele vizate de alerta ANM 

Vremea în România, 3 iunie. Alertă ANM de cod galben în multe regiuni ale țării

Vremea este foarte schimbătoare! România este acum împărțită pe temperaturi care mai de care diferite! În timp ce canicula năpustește în foarte multe zone ale țării, în 15 județe avem totuși parte de vreme rea cu furtuni. Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi un cod galben de furtuni și vijelii în 15 județe de pe teritoriul țării. Iată care sunt zonele vizate de alerta ANM!

Cod galben de furtuni în 15 judeţe

Pe lângă alerta de caniculă pe care Administrația Națională de Meteorologie a anunțat-o, aceștia au dat o nouă alertă care aduce vești rele pentru 15 județe din țară. Anumite zone ale țării se vor confrunta cu furtuni și vijelii în toiul zilei de astăzi. Din păcate, alerta va dura pe tot parcursul zilei. 

Care sunt zonele vizate de alerta ANM

Veștile rele îi vizează pe locuitorilor din Oltenia, nordul Munteniei, sud-vestul Transilvaniei şi de la munte. ANM a emis un cod galben de furtuni care prevede instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii, dar şi grindină.

Județele Prahova, Buzău, Braşov, Dâmboviţa, Argeş, Olt, Dolj, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu şi Cluj sunt cele 15 județe aflate sub avertizarea meteo. 

Fenomenele extreme vor avea loc în intervalul orar 12:00-21:00.

Vremea în weekend

În timp ce 15 județe mai sus menționate vor avea parte de vreme rea, alte județe sunt vizate de temperaturi caniculare.  Se vor înregistra temperaturi de 32 de grade Celsius, în prima parte a zilelor de weekend, însă mai apoi instabilitatea atmosferică crește, iar cerul va fi variabil și vântul va sufla slab şi moderat. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: