Redactia.ro
Home » Home » Codin Maticiuc a vorbit despre ce se întâmplă în cluburi. „90% dintre oameni sunt drogați. Și copii”

Codin Maticiuc a vorbit despre ce se întâmplă în cluburi. „90% dintre oameni sunt drogați. Și copii”

Codin Maticiuc, arestat de două ori în Monte Carlo

Codin Maticiuc a filmat recent un vlog, pentru canalul său de YouTube, în care a vorbit despre vacanța de 1 Mai a românilor. Cu toții știm că de 1 Mai se dă startul petrecerilor, însă nu mereu conștientizăm și la ce pericole se expun oamenii în timpul acestor petreceri. Codin Maticiuc a vorbit deschis despre acestea în vlogul său.

Codin Maticiuc a fost cunoscut pentru mult timp și drept „craiul de Dorobanți”, prin prisma faptului că era un împătimit al petrecerilor din cluburile de fițe, dar și pentru stilul său de viață luxuriant.

Rolul de tată, însă, i-a schimbat un pic activitățile. Se implică mult mai mult în proiecte importante pentru societate și pune petrecerile pe locul al doilea. Cu toate astea, mini-vacanța de 1 Mai și-a petrecut-o la mare, așa cum s-a obișnuit.

Codin Maticiuc a povestit cum a fost această mini-vacanță pentru el, dar a vrut să mai aducă ceva în discuție: drogurile

Codin Maticiuc, despre mini-vacanța de 1 mai și drogurile

Codin Maticiuc spune că „90% dintre persoanele din cluburi”, uneori chiar și copii, se află sub influența substanțelor interzise.

Cu toate că acesta nu mai este un subiect tabuu, puțini conștientizează riscurile la care se expun consumând astfel de substanțe. Fostul „crai de Dorobanți” a deschis acest subiect cu ocazia petrecerilor ținute de 1 Mai, atunci când românii se bucură de zilele libere și petrec din plin.

Cred că merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Și nu știu dacă am ratat două (două dăți n.r). (..) O perioadă au dominat cluburile de noapte. După care au apărut chestiile astea de zi și tot felul de concepte în care petrecerile încep ziua. (..)

Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată. 90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi, în Mamaia, în Vama Veche, probabil și în Costinești unde sunt copii, sunt morți de drogați. Cu cocaină, MDMA, ecstasy, toate prostiile.”, a spus Codin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: