Redactia.ro
Home » Monden » Codin Maticiuc, dezvăluire neașteptată despre relația Ștefaniei și a lui Speak. Cei doi s-ar pregăti să devină părinți

Codin Maticiuc, dezvăluire neașteptată despre relația Ștefaniei și a lui Speak. Cei doi s-ar pregăti să devină părinți

După ce au fost nevoiți să-și petreacă vacanța din Indonesia în carantină, Speak și Ștefania se pare că vor oferi cât de curând o veste foarte bună fanilor. Cel care a dezvăluit totul a fost Codin Maticiuc, cu care sunt prieteni foarte apropiați. Omul de afaceri a vorbit despre momentul în care cei doi foști concurenți de la „Asia Express” vor deveni părinți, eveniment fericit care s-ar putea întâmpla mai repede decât ne-am aștepta.

Codin Maticiuc, dezvăluire neașteptată despre relația Ștefaniei și a lui Speak. Cei doi s-ar pregăti să devină părinți

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră, fiind foarte iubiți de publicul de pretutindeni. După participarea lor la „Asia Express”, unde s-au și logodit, au fost urmăriți îndeaproape de oameni, care și-au dorit să știe cum va evolua relația lor după această aventură.

Datorită pandemiei, cei doi au amânat momentul în care vor păși în fața altarului, dar conform ultimelor declarații ale lui Codin Maticiuc, sunt gata să-și întemeieze o familie. Omul de afaceri a făcut recent o postare în mediul online, în care a dezvăluit că Speak și Ștefania s-ar pregăti să devină părinți pentru prima oară.

„Speak și Ștefania așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun. Clar, nici ei nu știu, dar ce să facă, pentru că sunt în izolare. Cred că e a zecea zi de izolare, și cine știe cât mai au de stat într-o cameră de hotel. Net au de curând. Păi, băi Speak, acum e momentul. Dacă nu faceți acum. Bine ai venit în club, tati”, a spus Codin Maticiuc pe Instagram.

În ce condiții stau Speak și Ștefania în Indonesia

Speak și Ștefania iubesc să călătorească, motiv pentru care pleacă din România ori de câte ori au șansa. Ultima lor vacanță a fost una destul de nefericită însă, deoarece au fost confirmați pozitiv cu Covid-19. Sunt nevoiți să-și petreacă următoarele zile în carantină, iar condițiile din hotelul unde sunt cazați nu sunt deloc plăcute.

Deoarece este foarte deschis cu urmăritorii săi din mediul online, Speak a împărtășit câteva imagini cu camera unde stă alături de logodnica sa. Pe lângă faptul că există probleme semnificative cu curățenia, pereții sunt acoperiți de mucegai. Cei doi sunt nevoiți să doarmă cu masca de protecție pe față, iar în timpul zilei preferă să petreacă cât mai mult timp afară, la aer.

„Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară…dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile”, a povestit Speak, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: