Redactia.ro
Home » Monden » Codin Maticiuc și familia lui s-au vindecat de coronavirus. ”Testul mi-a ieșit negativ, dar eu rămân pozitiv”

Codin Maticiuc și familia lui s-au vindecat de coronavirus. ”Testul mi-a ieșit negativ, dar eu rămân pozitiv”

Codin Maticiuc și familia lui s-au vindecat de coronavirus

Codin Maticiuc și membrii familiei sale s-au vindecat de Covid, după ce afaceristul și-a anunțat fanii, cu câteva zile în urmă că a fost diagnosticat cu coronavirus.

Codin Maticiuc și familia lui și-au făcut testul COVID-19 și au ieșit negativi

Potrivit libertatea.ro, Codin Maticiuc și-a anunțat fanii acum că atât el, cât și cei dragi s-au vindecat. Cu toate astea, nu pot ieși din casă momentan. În urmă cu câteva zile, Codin Maticiuc le-a mărturisit urmăritorilor lui că atât el, cât și partenera lui și cei doi copii s-au infectat cu Covid-19.

”Am covid19. Nu, nu este o glumă macabra de Valentine’s Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la o locație de fițe din Mamaia vara asta…”, a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva ore, Codin Maticiuc le-a dat fanilor vestea că el și familia lui au făcut testul, din nou, pentru coronavirus și au ieșit negativi. Cu toate astea, afaceristul a transmis că nu poate să iasă din casă momentan, pentru că abia luni se vor împlini 14 zile de la testare.

”Testul mi-a ieșit negativ (și mie și familiei mele), dar eu rămân pozitiv în toată situația asta cu coronavirusul. Deși am test negativ, abia luni se împlinesc 14 zile de la testare și oficial pot să ies din casă. Simptome am de mai mult timp. Cred ca suntem destul de departe de a crea legi perfect adaptate situației”, a mai scris el.

Ce simptome a avut afaceristul

Codin Maticiuc a vorbit despre simptomele resimțite, spunând că el și familia lui nu au avut gust sau miros. După ce a observat asta, afaceristul a intrat la bănuieli, suspectând faptul că ar putea avea coronavirus, cu toate că inițial, acesta a pus stările de rău pe seama jucatului de fotbal afară.

„Simptome nu prea avem, cum nu prea avem nici gust, nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat, dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară. Luni m-am programat la test (…) Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca părinții mei și ai ei au nu a au fost infectați”, a continuat Maticiuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: