Redactia.ro
Home » Știri » Codrin Ștefănescu, mesaj emoționant pe Facebook: „Liviu Dragnea se simte abandonat, uitat, neglijat”

Codrin Ștefănescu, mesaj emoționant pe Facebook: „Liviu Dragnea se simte abandonat, uitat, neglijat”

GALERIE FOTO (5)

Codrin Ștefănescu, unul dintre oamenii de bază ai lui Liviu Dragnea, a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook în care spune că fostul lider PSD nu s-ar simți bine în spatele gratiilor. 

 

Codrin Ștefănescu, mesaj emoționant pe Facebook, cu privire la starea lui Liviu Dragnea

Aliatul fostului lider PSD mai spune că Dragnea se simte abandonat și uitat după gratii și roagă oamenii să îi trimită mesaje de susținere.

Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el! Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā!”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

Mai mult, în același mesaj postat pe pagina sa de Facebook, aliatul fostului lider al PSD menționează și o adresă de la Penitenciarul Rahova, pentru cei care vor să-i transmită lui Dragnea „o vorbă bună”:

Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā! Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”, se mai arată în mesajul postat pe pagina de Facebook.

Liviu Dragnea s-a ales cu un nou dosar penal

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, care în prezent este după gratii pentru ispășirea primei pedepse pentru instigare la abuz în serviciu, este urmărit penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție într-un nou dosar de corupție, în care este acuzat de trafic de influență și de folosire a influenței sau autorității pentru obținerea unor foloase necuvenite, după cum a informat DNA.

Faptele pentru care fostul ldier PSD este cercetat penal sunt legate de vizita sa la  Washington la ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump, de la începutul anului 2017. Pe atunci, Liviu Dragnea era președinte al Camerei Deputaților și lider al PSD. Vizita ar fi fost, spun procurorii, o mită, pentru care Dragnea ar fi tras sforile pentru a-și numi un apropiat, Gheorghe Dimitrescu, consul la Bonn. Acesta este al patrulea dosar penal decshis de DNA pe numele fostului lider social-democrat. Pentru aranjarea întregului eveniment, care este o acțiune de lobby obișnuită în SUA, fostul lider PSD  a plătit bani grei, 250 de mii de dolari, dați de un om de afaceri care, în schimb, ar fi primit promisiunea că afacerile îi vor fi ajutate de Guvern.

În acest dosar mai apare numele lui Gheorghe Dimitrescu, consilier parlamentar la data comiterii faptelor, acesta fiind acuzat de cumpărare de influență.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini