Redactia.ro
Home » Știri » Codruț Kegheș și-a deschis sufletul în fața publicului său. Prezentatorul a avut o viață de familie dificilă

Codruț Kegheș și-a deschis sufletul în fața publicului său. Prezentatorul a avut o viață de familie dificilă

Codruț Kegheș, cunoscut în toată România pentru personajul Dezbrăcatu, pe care l-a adus la viață la Prima TV, este o figură foarte iubită de publicul din țara noastră. A împărțit zâmbete negreșit în jurul său cu fiecare apariție, iar specatorii l-au răsplătit cu multă apreciere și admirație. Nimeni nu a avut însă șansa să-l vadă pe prezentatot în viața sa de zi cu zi, unde greutățile întâmpinate nu au fost deloc puține. Recent, bărbatul a vorbit despre cea mai grea încercare a sa: problemele de sănătate ale mamei.

Atunci când îl vedem la televizor, Codruț Kegheș este o figură veselă, mereu plină de energie. Apare la „Cronica Cârcotașilor” de mai bine de 20 de ani, iar personajul său, Dezbrăcatu, se numără printre preferații românilor. Spectatorii au avut ocazia să-l vadă în ipostaza de corespondent, iar mai apoi de prezentator de televiziune, însă nimeni nu a știut ce se ascunde în spatele zâmbetului bărbatului.

În realitate, a fost greu încercat de soartă în viața personală, dar a preferat mereu să ascundă acest lucru. Nimic nu era prea dificil de înfruntat, mai ales când la locul de muncă trebuia să zâmbească și să împartă râsete și bunăstare în jurul său.

Codruț Kegheș și-a deschis sufletul în fața publicului său. Prezentatorul a avut o viață de familie dificilă

Codruț a avut parte de o copilărie tristă, umbrită de pierderea surorii sale și de moartea cu care s-a confruntat mama sa. Și-a iubit nespus familia, alături de care a rămas indiferent de circumstanțe, însă a avut mereu puterea ca la „Cronica Cârcotașilor” să nu lase niciodată să i se vadă suferința din suflet.

Dorința lui cea mai mare era să împartă zâmbete, iar această misiune putem să spunem că i-a ieșit perfect de fiecare dată.

„Am pierdut soră, frate, tată și am avut o mămică de care am avut mare grijă și care a stat 16 ani la pat! Însă am ajuns om mare […] în public rar am vorbit despre asta, pentru că am vrut ca lumea să râdă pentru ce fac, și nu să mă privească cu milă și tristețe!”, a declarat acesta pentru Viva!.

A avut grijă de mama sa până în utlimul moment

Cea mai dragă ființă i-a fost mama, alături de care a fost în cele mai dificile momente. Cea care i-a dăruit viața a fost diagnosticată cu o boală cruntă, iar suportul și grija lui Codruț Kegheș i-au devenit necesare pentru a trăi. A trecut prin momente cumplite, mai ales că simultan și-a construit o carieră, însă toate acestea le-au întărit la fiecare pas. Bucuria că i-a fot alături mamei sale nu poate fi comparată cu nimic, mai ales când tu poți să-i fii singurul sprijin.

„Să stai cu mama la ATI, de acolo să pleci să fii comic și după să te întorci la ea. E o temă de lucru pentru cei care spun că au probleme. Dacă era să știu prin câte voi trece cu mama… poate că nu mai eram întreg la cap, dar, uite, acum mă uit în timp și sunt tare împlinit că am făcut absolut tot pentru mama și confortul ei, și asta le recomand tuturor celor care au acasă părinți bolnăviori!”, a mai adăugat  Codruț pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: