Redactia.ro
Home » Știri » Codul bunelor maniere pentru femei. Care sunt cele mai importante aspecte din el

Codul bunelor maniere pentru femei. Care sunt cele mai importante aspecte din el

Codul bunelor maniere nu se referă doar la furculița pe care trebuie să o folosiți. Este vorba de a da dovadă de respect pentru tine și pentru toți ceilalți din jurul tău. Într-o lume în care adesea domnește grosolănia, de ce să nu te remarci prin politețe și atenție? Iată cum sună codul bunelor maniere pentru femei. Care sunt cele mai importante aspecte din el?

Codul bunelor maniere pentru femei. Care sunt cele mai importante aspecte din el

Când să începeți să mâncați:

Dacă sunteți așezat la o masă cu mai mulți invitați, așteptați până când toată lumea este servită și până când gazda începe să mănânce înainte de a vă înfrupta. La o masă lungă de banchet, este în regulă să începeți atunci când mai multe persoane sunt așezate și servite. Iată mai multe greșeli de etichetă la masă pe care trebuie neapărat să nu le mai faci.

Ce să nu pui pe masă:

Toate obiectele care nu au legătură cu mâncarea (și cu decorul) ar trebui să rămână în afara mesei: chei, poșete, ochelari de soare și, mai ales, telefoane.

Când să trimiți mesaje:

„Dacă te afli într-o situație în care te-ai scuza pentru a merge la baie, ar trebui să te scuzi și tu înainte de a pune mâna pe telefon”, scrie Farhad Manjoo pe slate.com. Nu uita aceste alte sfaturi de etichetă pentru telefonul mobil pe care trebuie să începi să le urmezi.

Ce să faci dacă nu bei vin:

Nu face mare caz de faptul că spui că nu bei. Pur și simplu puneți vârful degetelor pe marginea paharului și spuneți „Nu astăzi, mulțumesc”. Acest lucru nu implică nicio judecată a celor care doresc să bea. Asigurați-vă că eticheta dvs. la restaurant este perfectă – s-ar putea să faceți aceste greșeli comune.

Iată câteva reguli elementare de etichetă în aeroport:

Odată ajuns la bord, depozitați-vă lucrurile și ieșiți repede de pe culoar. Când vă revendicați bagajele, nu vă înghesuiți la carusel. Faceți un pas înainte doar când vă vedeți bagajul. Nu ratați aceste alte greșeli de aeroport pe care să nu le mai faceți înainte de următorul zbor.

Cum să te ridici în picioare în timpul unui zbor:

Dacă trebuie să vă ridicați în timpul unui zbor, nu trageți de spătarul scaunului din fața dvs. în timp ce o faceți.

Încercați acest sfat de bază privind eticheta telefonului mobil:

Atunci când vorbiți cu cineva în persoană, nu vă uitați în jos la telefonul mobil pentru a vedea cine încearcă să vă contacteze.

Iată care este modul corect de a stoarce o lămâie în băutura ta:

Folosește-ți mâna pentru a proteja lămâia în timp ce o storci în ceaiul rece, astfel încât să nu-ți stropești din greșeală partenerul de masă în ochi.

Aceasta este eticheta de bază a șervețelului pe care oamenii o ratează:

Dacă mănânci și vrei să bei o înghițitură, tamponează-ți gura cu șervețelul pentru a evita să pătezi marginea paharului.

Iată o greșeală majoră de trecere a mâncării:

Să iei un bol de salată sau o salatieră în timp ce este trecută cuiva care a cerut-o este echivalentul de a tăia coada: lacom și nepoliticos. Nu ratați aceste sfaturi de etichetă din epoca victoriană care trebuie să revină în actualitate.

Când să vă verificați telefonul în timpul ședințelor:

Nu vă verificați dispozitivele personale în timpul unei ședințe la care participă șefa dvs. sau oricine altcineva care poate face din dezaprobarea ei problema dvs.

Cum să răspunzi corect la telefon:

Atunci când răspundeți la telefon la serviciu, precizați numele și locul de muncă: „Iulia, la telefon. Cu ce vă pot ajuta?”

Cum să te comporți în lift:

Ar trebui să țineți ușile pentru ceilalți înainte de a vă urca. Consultați mai multe reguli de etichetă modernă în lift.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: