Redactia.ro
Home » Monden » Coincidența halucinantă dintre moartea lui Victor Socaciu și Petrică Mîțu Stoian. Ce intervenție au suferit cei doi

Coincidența halucinantă dintre moartea lui Victor Socaciu și Petrică Mîțu Stoian. Ce intervenție au suferit cei doi

Coincidența halucinantă dintre moartea lui Victor Socaciu și Petrică Mîțu Stoian

Coincidența halucinantă dintre moartea lui Victor Socaciu și Petrică Mîțu Stoian. Victor Socaciu s-a stins din viață luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Pe 6 noiembrie, moartea lui Petrică Mîțu Stoian șoca pe toată lumea. Între moartea celor două există o coincidentă bizară.

Coincidența halucinantă dintre moartea lui Victor Socaciu și Petrică Mîțu Stoian. Ce intervenție au suferit cei doi

Coincidența halucinantă dintre moartea lui Victor Socaciu și Petrică Mîțu Stoian. În ultima perioadă tot mai mulți artiști celebri din România ne-au părăsit. În urmă cu mai bine de o lună, Petrică Mîțu Stoian părăsea scena vieții pentru totdeauna. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, după ce a făcut șoc septic. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Luni, 27 decembrie, Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani. Între moartea celor doi artiști există o legătura bizară.

Petrică Mîțu Stoian ajunsese în stare gravă la spital, după ce fusese la o clinică privată unde făcuse tratament post-COVID, terapie hiperbară. Vestea morții lui Victor Socaciu i-a șocat pe apropiații și fanii artistului. La scurt timp după moartea cântărețului au ieșit la iveală detalii halucinante. În ultima lună,regretatul artist se zbătea între viață și moarte pe un pat de spital, unde medicii se luptau pentru a-l salva. Potrivit DCnews.ro, Victor Socaciu ar fi mers la terapie post-COVID, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ar fi fost vorba despre recuperarea la camera hiperbară, același tip de terapie pe care a urmat-o și Petrică Mîțu Stoian. Aceeași sursă susține că starea de sănătate a artistului s-a înrăutățit după ce ar fi făcut analize cu substanțe de contrast.

„A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”, a povestit Brândușa Simion.

De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu

Victor Socaciu și-a petrecut ultimele șapte săptămâni din viață în spital. Artistul a suferit în trecut un transplant de rinichi și avea multe probleme de sănătate. În luna aprilie, Victor Socaciu fusese diagnosticat cu COVID-19.

„Reprezentanții spitalului unde a fost internat Victor Socaciu a spus că artistul a fost îngrijit corespunzător, iar medicii au făcut totul din punct de vedere medical.„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic.A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”, a povestit Brândușa Simion.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: