Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Colantarile auto, servicii cu multiple si importante roluri

Colantarile auto, servicii cu multiple si importante roluri

Colantari auto reprezinta o metoda populara de a modifica aspectul exterior al unei masini. Acestea sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, care sunt lipite pe caroseria masinii. La atelierul Carbonsystems se folosesc materiale de calitate nemteasca, deosebit de rezistente. Posesorii de masini care aleg colantarea pentru masinile lor trebuie sa stie ca daca se plictisesc de folia de pe masina pot solicita procesul invers, adica de decolantare, vopseaua nefiind afectata sub nicio forma.

Colantarile pot fi aplicate pe orice parte a masinii, inclusiv pe capota, usi, fata si spate, dar si pe intreaga masina. De asemenea, se poate aplica folia respectiva pe anumite piese ale masinii.

Exista o varietate de colantari disponibile pe piata, de la modele simple si elegante, la designuri elaborate si creative. Acestea pot fi achizitionate de la magazinele de accesorii auto sau de la companii specializate in colantari.

Procesul de aplicare a colantarilor auto se recomanda sa fie realizat de catre profesionisti care au experienta, pregatire profesionala si utilajele de inalta tehnologie necesare. Este important ca suprafata masinii sa fie curata si uscata inainte de aplicarea colantarilor, pentru a asigura o aderenta buna.

In general, colantarile auto sunt o optiune ieftina si rapida pentru a modifica aspectul unei masini. Acestea pot fi usor inlocuite sau inlaturate, fara a lasa urme pe caroseria masinii. Totusi, este important sa se respecte instructiunile de aplicare si intretinere pentru a se asigura durabilitatea colantarilor.

Colantarile auto pot fi utilizate atat pentru scopuri personale, cat si pentru a identifica masina intr-un grup sau pentru a promova o anumita companie. De exemplu, multe companii de transport folosesc colantari cu logo-ul lor pe masinile lor, pentru a-si face cunoscute serviciile.

Colantarile auto sunt o modalitate accesibila si versatila de a personaliza masina si de a o face sa iasa in evidenta.

In plus, colantarile auto pot fi realizate intr-o gama variata de culori si modele, oferind posibilitatea de a alege un design care sa se potriveasca personalitatii si stilului propriu. De asemenea, colantarile pot fi utilizate pentru a ascunde imperfectiunile sau zgarieturile existente pe caroseria masinii.

Cu toate acestea, este important sa se efectueze colantarile in ateliere speciale care ofera garantie pentru produse si pentru manopera, fiindca aplicate

necorespunzator, colantarile pot reduce eficienta aerodinamica a masinii, ceea ce poate duce la consumul mai mare de combustibil. De asemenea, colantarile pot afecta sensibilitatea senzorilor de parcare sau a altor sisteme de asistenta a masinii. Evident ca profesionistii evita toate aceste disfunctii pentru ca au efectuat mii de colantari auto de cea mai buna calitate.

In ceea ce priveste intretinerea colantarilor, acestea trebuie spalate regulat cu apa si detergent, pentru a se evita acumularea de murdarie sau mucegai. Este, de asemenea, important sa se evite frecarea puternica a colantarilor sau utilizarea de solutii de curatare abrasive, deoarece acestea pot afecta calitatea colantarilor.

Rolurile multiple ale colantarilor le fac sa devina din ce in ce mai solicitate din urmatoarele motive:

  1. Colantarile sunt sisteme de protectie de inalta performanta, fiindca tin departe de masini zgarieturile, razele puternice ale soarelui, ploile acide, excrementele pasarilor despre care se spune ca au in componenta substante care pot gauri caroseria.
  2. Cu ele masinile pot fi mult mai frumoase si mai stralucitoare. Posesorul masinii poate veni la atelier cu o revista sa solicite ca masina lui sa semene cu cea din revista la volanul careia se afla multimiliardarii lumii. Prin acest procedeu se poate obtine o masina verde intens, portocalie, mov sau roz.

Posesorul masinii devine indraznet la gandul ca peste catva timp, dupa decolantare, masina va reveni la culoarea cuminte si la aspectul clasic. Este ca si cum o doamna eleganta detine peruci de mai multe culori si se joaca, schimbandu-le dupa pofta inimii.

  1. Colantarea este o forma de cosmetizare. Folia acopera micile zgarieturi, iar masina va parea perfecta. Este ca un fond de ten de cea mai buna calitate care acopera petele de pe un obraz si ridurile fine.
  2. Rolul publicitar ramane cel mai important. Oamenii vad de departe numele unei firme care livreaza mancare la domiciliu, numerele de telefon la care pot face solicitarea si imaginile acelea care fac pofta. Uneori se fac colantari si masinilor care transporta mezeluri, bauturi racoritoare sau inghetata, iar vanzarile cresc. S-au facut studii de catre oamenii de stiinta si rezultatele au fost uimitoare. O masina care se deplaseaza pe sosele este o forma de publicitate mai eficienta decat cea televizata fiindca acopera cea mai apropiata zona de furnizorul de servicii si de produse. Si in cazul unui furnizor de nivel national publicitatea pe masini determina cresterea rapida a vanzarilor.

Colantarile realizate la atelierul prezentat mai sus au o garantie de 12 luni (manopera), in timp ce folia este garantata 5 ani. Aceasta operatiune se realizeaza in 1,5 -3 ore, iar rezultatele sunt spectaculoase.

Evaluarile clientilor indica atelierul de mai sus ca fiind cel mai bun din Bucuresti datorita:

-dotarilor de inalta tehnologie;

-priceperii specialistilor care lucreaza in acest atelier;

-calitatii produselor si serviciilor si garantiei pe o perioada generoasa de care toata lumea este multumita pe deplin;

-preturi accesibile raportate la calitatea produselor si serviciilor;

-calitatea resursei umane cu care se poate colabora exemplar.

Tot ce se intampla in acest atelier este minunat, iar clientii se declara pe deplin multumiti de modul in care masinile sunt protejate de foliile de calitate premium. Echipa de specialisti indeplineste orice dorinta a clientilor legata de colantare masini in scop publicitar sau estetic.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini