Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Comoara din șopron. Ce au descoperit acolo după zeci de ani. FOTO

Comoara din șopron. Ce au descoperit acolo după zeci de ani. FOTO

GALERIE FOTO (5) Masini clasice gasite in sopron

Cu siguranță toți cunoaștem oameni care păstrează tot feluri de lucruri, unele pe care le considerăm chiar fără valoare. Poate chiar vouă vă place să colecționați felurite obiecte, însă nu de multe ori se întâmplă ca printre acestea să fie ascunsă o adevărată comoară! Iată ce i s-a împlâmplat acestui bărbat, după ce a deschis un șopron vechi.

Comoara din șopron. Ce au descoperit acolo după zeci de ani

Un hambar aproape părăsit și un telefon anonim au dus la o descoperire cu adevărat spectaculoasă. Un individ l-a sunat pe Scott Miedema, un colecționar cu experiență, pentru a-i spune comoara pe care o găsise în propriul hambar și despre care habar nu a avut ani de zile! Scott Miedema nu se aștepta la prea multe, dar nu mică i-a fost mirarea când a văzut ce era, de fapt, înăuntru.

„Ne-am întâlnit cu familia la un restaurant din afara hotelului și ne-au escortat la proprietatea lor”, a spus Scott. „Odată ajunși acolo, am deschis ușile hambarului”, povestește colecționarul. Ce era înăuntru? O colecție de mașini clasice! Erau peste 50 de autovehicule în acel hambar, ce valoreau o mulțime de bani, mai ales că erau în stare extrem de bună, după cum a precizat colecționarul.

Descoperire fantastică într-un hambar părăsit. Ce au descoperit acolo

„Multe dintre vehicule erau rare și încă în stare excelentă. Niciuna dintre mașini nu a fost condusă de peste 30 de ani”, a povestit Scott Miedema.

Mare parte dintre mașinile descoperite de familie, care dorește să rămână anonimă, erau modele Ford Thunderbirds, care s-au făcut doar între anii 1950 și 1970.

„Parcă era o scenă dintr-un reality show”, povestește Scott Miedema. Desgur că la vederea acestora, colecționarul Scott Miedema a știu că trebuie să le cumpere. Zis și făcut! Apoi, le-a pus într-o expoziție în Michigan și le-a scos la licitație. El estimează că dacă se vor vinde toate, este foarte aproape de a deveni… milionar! Toate mașinile găsite acolo, în hambarul părăsit, valorează circa 500.000 de dolari.

Așadar, merită să cauți prin hambarul vechi al familiei, poate acolo se găsește o comoară ce abia așteaptă să fie găsită!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini