Redactia.ro
Home » Știri » Compania aeriană TAROM a semnat contractul de leasing pentru achiziția unor avioane noi

Compania aeriană TAROM a semnat contractul de leasing pentru achiziția unor avioane noi

GALERIE FOTO (2) Compania aeriană TAROM a semnat contractul de leasing pentru achiziția unor avioane noi

Compania aeriană TAROM a semnat contractul de leasing pentru achiziția unor avioane noi. TAROM va achiziona un număr de nouă avioane ATR 72-600, cu 72 de locuri, care vor fi folosite pentru zboruri regionale interne și externe.

Compania aeriană TAROM a semnat contractul de leasing pentru achiziția unor avioane noi

Potrivit Ministrului Transporturilor, compania aeriană TAROM va achiziționa nouă avione noi, luate prin leasing. Primele 4 avioane ATR 72-600 vor ajunge cel târziu în prima parte a lunii februarie a anului 2020. Restul aeronavelor vor ajunge pe parcursul anului viitor. Contractul de închiriere este semnat pe o perioadă de 10 ani, iar noile ATR-uri nu vor genera costuri suplimentare de operare, dau au o capacitate de transport crescută.

De asemenea, mentenanța va fi asigurată de către personalul Direcției Tegnice din cadrul TAROM, iar pregătirea echipajelor de zbor se va face cu soturi minime suportate de către fabricant.

Ministrul Trasporturilor se declara mulțumit de evoluția companiei TAROM

Am văzut că în ultima perioadă, după ce a trecut prin mai multe „turbulențe”, compania națională TAROM începe să își revină. De la prima mea discuție cu actualul. Management al companiei am cerut ca întreaga atenție să fie îndreptată spre rentabilizare. Fiecare leu care este cheltuit de companie trebuie să contribuie la redresarea ei.

Din calitatea mea de ministru au toată susținerea, dar vreau ca eforturile pe care le facem împreună să producă și rezultate.Încheierea acestui contract este în linia obiectivelor asumate de managementul. TAROM”, a declarat ministrul Lucian Bode.

Citeste si:Revelion 2020. Restricții de circulație în zona Pieței Constituției

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: