Redactia.ro
Home » Homepage » Compania care îți oferă o sumă uriașă de bani dacă faci copii. Beneficiul li se acordă atât angajatelor, cât și angajaților

Compania care îți oferă o sumă uriașă de bani dacă faci copii. Beneficiul li se acordă atât angajatelor, cât și angajaților

Booyoung Group dă bani angajaților care fac copii.

Într-o perioadă în care ratele natalității scăzute reprezintă o provocare majoră pentru multe țări, companiile încep să adopte măsuri inovatoare pentru a încuraja creșterea demografică. Un exemplu remarcabil în acest sens vine din Coreea de Sud, unde Booyoung Group, o companie de construcții cu sediul în Seul, a pus în aplicare o politică revoluționară de beneficii  pentru angajații săi.

Stimulent generos pentru nașteri

Booyoung Group a anunțat că va oferi un bonus impresionant de 75.000 de dolari angajaților săi de fiecare dată când aceștia devin părinți. Acest beneficiu excepțional este disponibil atât pentru femei, cât și pentru bărbați, demonstrând angajamentul companiei față de egalitatea de gen și susținerea familiei.

Până în prezent, politica a avut un impact considerabil, cu 70 de copii născuți în familiile angajaților companiei. Această inițiativă nu numai că oferă sprijin financiar direct familiilor, dar subliniază și angajamentul Booyoung Group față de creșterea natalității și sustenabilitatea demografică a țării.

Ce a declarat Președintelui Lee Joong-keun

Președintele Booyoung Group, Lee Joong-keun, a subliniat importanța acestei politici, exprimând dorința ca firma să fie recunoscută pentru contribuția sa la încurajarea natalității și preocuparea pentru viitorul Coreei de Sud. „Sper că vom fi recunoscuți ca o companie care contribuie la încurajarea nașterilor… și care își face griji pentru viitorul țării”, a declarat Lee.

În plus, Lee a menționat că angajații cu trei copii pot alege între a primi un bonus de 225.000 de dolari sau o locuință închiriată, extinzând astfel sprijinul financiar și material oferit familiilor angajaților.

Această politică vine într-un moment critic pentru Coreea de Sud, o țară care se confruntă cu cea mai scăzută rată a natalității din lume – 0,78 în 2022 – și proiecții care indică o scădere și mai accentuată în anii următori. Guvernul sud-coreean și alte companii private au încercat diverse metode pentru a stimula creșterea natalității, însă Booyoung Group se distinge prin generozitatea și amploarea beneficiilor oferite.

Impactul și viitorul inițiativei

Fondată în 1983, Booyoung Group a devenit un jucător major în industria construcțiilor din Coreea de Sud, construind peste 270.000 de locuințe. Prin politica sa de beneficii pentru nașteri, compania nu doar că susține angajații săi în provocările financiare asociate creșterii unei familii, dar setează și un precedent pentru alte corporații în ceea ce privește responsabilitatea socială corporativă.

Inițiativa Booyoung Group este un exemplu concret de cum sectorul privat poate juca un rol vital în abordarea unor probleme demografice majore, oferind soluții creative și sustenabile care beneficiază atât angajații, cât și societatea în ansamblu. Este de așteptat ca această politică să inspire și alte companii să adopte măsuri similare, contribuind la inversarea tendinței de scădere a natalității nu doar în Coreea de Sud, ci și în alte părți ale lumii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: