Redactia.ro
Home » Știri » Compania TAROM are un nou director general interimar. Mădălina Mezei a fost revocată din funcție

Compania TAROM are un nou director general interimar. Mădălina Mezei a fost revocată din funcție

TAROM

Compania Națională de Transport Aerian TAROM are un alt direcor general interimar. Consiliul de Administrație a hotărât să o demită pe Mădălina Mezei, numită în funcție pe 19 iunie 2019.

Compania TAROM are un nou director general interimar

Mădălina Mezei, a fost demisă din funcția de președinte general interimar al companiei aeriene TAROM, după ce pe 19 iunie 2019 a fost pusă în funcție. După ce Consiliul de Administrație a hotărâr să o demită pe Mezei, noul director general intermar la momentul actul este pilotul Valentin Gvinda.

Potrivit boardingpass.ro, pilotul mai are și funcția de examinator și manager de flotă în cadrul companiei. Decizia revocării din funcție a Mădălinei Mezei, a fost luată de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Acesta îi reproșa fostului director faptul că nu a implementat proiectul de restructurare a companiei, care presupune reducerea numărului de angajați.

Până la momentul de față, Valentin Gvinda este a patra persoană numită la condcuerea TAROM. Werner Wilhelm Wolff a fost pus în funcție până în 20 martie 2019, apoi Florin Susanu și Maresi Caravan între martie și iunie 2019 și Mădălina Mezei din iunie 2019.

Mezei revocată din funcție la câteva zile după ce i s-a prelungit mandatul

Mădălina Mezei a fostd emisă din fucția de director general intermar al companiei TAROM, la numai câteva zile după ce i se prelungise mandatul cu doi luni.

Fosta directoare a postat pe Facebook un mesaj în care precizează că se bucură pentru că nu a afectat viitorul companiei. Aceasta își dorește ca echipa TAROM să scoată compania din turbulențe.

Compania aeriană TAROM introduce curse directe București-SUA

Compania aeriană națională Tarom a făcut o cerere pentru orele de aterizare pe teritoriul american. Însă, pentru acest lucru, operatorul trebuie să introducă în flota sa avioane care să poată zbura peste Atlantic. Tarom poate programa și curse spre China.

Trei aeroporturi d3e pe coasta de Est sunt în vizorul operatorului. Și anume aeroportul Newark, din Statul american New jersey, aeroportul Laguardia din Queens, New York și JFK din New York.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: