Redactia.ro
Home » Stil de viață » Compartimentul ”secret” pe care-l ai în mașină și sigur nu știai. La ce ajută acesta. Nici prin cap nu ți-ar fi trecut

Compartimentul ”secret” pe care-l ai în mașină și sigur nu știai. La ce ajută acesta. Nici prin cap nu ți-ar fi trecut

Compartimentul ”secret”, dar pus la vedere, pe care oricine îl are în mașină. Sigur nu mulți știu și pentru ce este bun. La ce folosește, de fapt, acesta. O șoferiță a dezvăluit totul pe TikTok.

Compartimentul ”secret” pe care-l ai în mașină

Un filmuleț postat pe TikTok a stârnit multe reacții pe celebra platformă. O femeia le-a arătat tuturor internauților, compartimentul ”secret” pe care orice mașină îl are. Mulți au rămas uimiți să vadă la ce este bun. Asta pentru că există persoane care l-au văzut, însă n-au știut niciodată la ce este bun. Pe imagini se poate observa clar cum o femeie deschide ușa mașinii, scoate un capac de mici dimensiuni și în secunda următoare începe să se scurgă o cantitate semnificativă de apă. „Ce?! Cine mai știa asta?”, a scris tânăra în dreptul clipului video.

Filmarea ei a devenit virală și a adunat mai bine de 23 de milioane de vizualizări și zeci de mii de reacții și comentarii de la oameni din întreaga lume. Foarte multe persoane au rămas șocate atunci când au văzut despre ce este vorba. Mulți spun că vor încerca și ei să facă asta. Bineînțeles, au fost și oameni sceptici, care nu s-au lăsat convinși de cele prezentate în clipul de pe TikTok.

O să-mi sun tatăl, nu cred că ar trebui să cred asta”, „Nu știu dacă e pe bune sau e o glumă”, „Sunt mecanic de 15 ani și nu recomand să faceți asta”, au fost câteva reacții ale internauților.

@bourntocreate Y’all are wild #viral #megaviral @bourntocreate ♬ World’s Smallest Violin – AJR

Ce spun specialiștii

Specialiștii spun că  „recomandat să îndepărtezi cu grijă capacul din cauciuc din ușa mașinii pentru a putea astfel lăsa să curgă în exterior apa adunată în portieră. Aceasta se acumulează din cauza ploilor sau a ninsorilor”. Acest compartiment pe care mulți îl considerau ”secret” se poate înfunda atunci când în interior pătrunde noroi sau tot felul de impurități. Tocmai din acest motiv se recomandă să desfunzi scurgerile și să folosești la nevoie jeturi puternice de aer sau de apă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini