Redactia.ro
Home » Știri » Complet expus, în fața Reginei. Momentul când kiltul unui angajat al Casei Regale a fost ridicat de vânt sub ochii suveranei Marii Britanii

Complet expus, în fața Reginei. Momentul când kiltul unui angajat al Casei Regale a fost ridicat de vânt sub ochii suveranei Marii Britanii

GALERIE FOTO (2) Complet expus, în fața Reginei. Momentul când kiltul unui angajat al Casei Regale a fost ridicat de vânt sub ochii suveranei Marii Britanii

O întâmplare a reieșit la suprafață odată cu moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Momentul când kiltul unui angajat al Casei Regale a fost ridicat de vânt chiar sub ochii suveranei, iar bărbatul a rămas, astfel, „complet expus”. Iată cum s-a petrecut totul și ce reacție a avut monarhul.

Complet expus, în fața Reginei. Momentul când kiltul unui angajat al Casei Regale a fost ridicat de vânt sub ochii suveranei Marii Britanii

Regina Marii Britanii a avut simțul umorului și nimeni nu poate să conteste asta vreodată. Iată una dintre întâmplările care întăresc acest lucru.

Scott Methven, în vârstă de 48 de ani, a lucrat ca The Queen’s Piper, Cimpoier personal al Reginei, din 2015 până în 2019, cântând sub fereastra acesteia câte 15 minute în fiecare zi, la ora 9 dimineața, fiind angajat al Casei Regale a Regatului Unit al Marii Britanii. Acesta i-a fost, de fapt, ceasul deșteptător al monarhului, în toată acea perioadă.

Bărbatul a dezvăluit recent, mai degrabă din greșeală, una dintre întâmplările lui cu Regina. Într-o dimineață, când Scott Methven îi dădea trezirea suveranei și cânta la cimpoi în fața Castelului Windsor, s-a întâmplat ca vântul să sufle atât de tare că i-a ridicat fusta scoțiană și a rămas, astfel, „expus pentru scurt timp”. Regina Elisabeta a II-a a văzut faza și a glumit, ulterior, pe seama incidentului.

„Într-o dimineață cu vânt, în timp ce cântam la Castelul Windsor, kilt-ul meu a fost luat de vânt și, ca un adevărat scoțian, am fost expus pentru scurt timp”, a declarat Scott Methven în revista The Spectator.

Scott Methven a mai adăugat în aceeași declarație: „Mai târziu, în timp ce o însoțeam pe Majestatea Sa, m-a întrebat dacă a fost o dimineață rece, în mod deosebit”.

Scott Methven cântând la cimpoi. Foto: PA

„Regina nu era doar o persoană cu o inteligență dezarmantă și căreia îi plăcea să glumească, ci era și grijulie, și devotată personalului său”.

După ce s-a retras din slujba Reginei în 2019, Scott Methven și-a continuat pasiunea pentru muzică și predă ore de cimpoi. Și el regretă enorm moartea suveranei și își va aduce aminte mereu despre ea, despre felul ei de a fi și o va purta mereu în suflet. „În prima mea zi de muncă acolo, când mă simțeam puțin emoționat, Majestatea Sa m-a întrebat dacă mă acomodez”, a mai povestit acesta.

„Lucrând alături de ea, am putut să îi cunosc simțul umorului și ușurința cu care vorbea cu toată lumea”.

Complet expus, în fața Reginei. Momentul când kiltul unui angajat al Casei Regale a fost ridicat de vânt sub ochii suveranei Marii Britanii
Foto: PA
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: