Redactia.ro
Home » Homepage » Concert fără public la Târgul de Crăciun din Calafat! Solista a invitat publicul «invizibil» la dans

Concert fără public la Târgul de Crăciun din Calafat! Solista a invitat publicul «invizibil» la dans

targ de craciun calafat

Imagini demne de cascadorii râsului la Târgul de Crăciun din Calafat. În ciuda faptului că nimeni nu se afla la târg, cântăreața care concerta pe scenă poate fi observată în timp ce invită publicul invizibil să i se alăture pentru a fredona și dansa alături de ea. Câțiva trecători au fost amuzați de cele petrecute și au decis să filmeze întâmplarea. Așa cum era de așteptat, imaginile au ajuns să fie vizionate de zeci de mii de oameni.

Concert fără spectatori la Târgul de Crăciun din Calafat

Zona în care se desfășura Târgul de Crăciun din Calafat a fost pustie. Locuitorii orașului nu au părut să fie încântați de produsele scoase la vânzare, iar vremea rece i-a determinat să rămână acasă. Din nefericire, o artistă a fost nevoită să concerteze la Târgul de Crăciun, chiar dacă nimeni nu era prezent să-i audă melodiile. Artista nu s-a lăsat descurajata de faptul că nimeni nu era prezent în zonă și a continuat să îndemne publicul nonexistent să cânte și să danseze.

„Și încă o dată, Calafat. Sunteți pregătiți? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine. Să vă văd brațele sus. Bine acolo!”, au fost doar o parte dintre comentariile artistei. Din păcate, toate aceste afirmații s-au îndreptat către o piață goală!

Câțiva trecători au fost amuzați de încercările disperate ale artistei, așadar au decis să pășească în fața scenei. NU pentru a cânta sau a dansa, ci pentru a se distra pe seama absurdului situației. Oameni au filmat scenele amuzante și le-au distribuit pe TiK-Tok, acolo unde au fost vizionate în număr ridicat. Unul dintre internauți a scris un comentariu care nu a putut trece neobservat: «O dedicație pentru prietenii mei imaginari!»

Iată o parte dintre comentariile utilizatorilor:

– Vreau și eu o dedicație pentru prietenii imaginari din public, dacă se poate!
– Mai multe instalații am eu acasă.
– Cânta banda, ea doar mima!
– Erau după scenă probabil.
– Nu e chiar așa rău să ai prieteni imaginiari, măcar ei te susțin și te aplaudă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: