Redactia.ro
Home » Monden » Concurentă de la „Mireasa”, vedetă pe OnlyFans. A ținut totul secret de producătorii emisiunii

Concurentă de la „Mireasa”, vedetă pe OnlyFans. A ținut totul secret de producătorii emisiunii

GALERIE FOTO (2) denisa

Situație neplăcută în emisiunea „Mireasa”. O informație neștiută despre una dintre concurente a ieșit la suprafață. Cum a reacționat aceasta atunci când toți colegii, dar și telespectatorii aflați în fața micilor ecrane, au aflat faptul că are cont pe o platformă destinată conținutului pentru adulți.

Controverse la „Mireasa”. Una dintre concurente are un cont OnlyFans

Una dintre concurentele emisiunii „Mireasa” a devenit, fără voia ei, ținta acuzațiilor și a vorbelor răutăcioase după ce a ieșit la lumină faptul că deține un cont OnlyFans. Denisa, căci despre ea este vorba, susține că nu folosește acel cont pentru a distribui imagini cu caracter indecent. Ea afirmă că ar avea pe acea platformă doar două poze decente, pe care le are încărcate și pe contul personal de Facebook.

Denisa a dezvăluit că a terminat liceul, apoi a lucrat în calitate de comesticiană. Ulterior a terminat si facultatea de asistent medical generalist, iar în 2022 și-a obținut carnetul medical de profesioniști. Ținând cont de faptul că Denisa deține un cont de OnlyFans putem bănui că încercat să facă un ban în plus prin această modalitate. Suma pe care Denisa o cere celor care doresc să vadă misterioasele poze nu este una de negjijat. Concret, un abonament la contul de OnlyFans al Denisei costă 50 de euro.

Curioșii trebuie să plătească 50 de euro pentru a vedea pozele de la care a pornit întregul scandal

„O am încă deschisă pagina aceasta. Conține două poze pe care le am pe Facebook. Am mai vorbit și la primul testimonial despre chestia asta. Eu nu fac OnlyFans la modul acela sexy. Am vorbit la primul testimonial, unde eram îmbrăcată cu verde. Am două poze, pe care le am și pe Facebook. Nu e conținut xxx. Cine vrea, poate să acceseze că nu e conținut. Tocmai de aia am pus 50 de euro. Lumea curioasă va intra și va vedea”, a declarat Denisa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: