Redactia.ro
Home » TV » Concurenta iUmor care a şocat-o pe Delia! Giorgiana Lupu s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă de film

Concurenta iUmor care a şocat-o pe Delia! Giorgiana Lupu s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă de film

Georgiana Lupu iumor

Jurații de la iUmor au fost uimiți de povestea de viață a unei tinere care a pășit pragul emisiunii. Este vorba despre Giorgiana Lupu, o tânără de 23 de ani, care s-a născut în închisoare și a fost mutată la șapte orfelinate. Totuși, ea a reușit în viață, iar acum își spune povestea prin glume.

Cine este Giorgiana Lupu de la iUmor

Giorgiana Lupu a avut o viață extrem de grea. A fost părăsită de mamă pe vremea când era doar un bebeluș și s-a născut în închisoare. Povestea vieții sale a aflat-o de la o angajată a centrului pentru copii unde a crescut, la vârsta de opt ani.

Nici pe tatăl său nu îl cunoaște, dar Giorgiana Lupu spune că se simte foarte legată de el și chiar și-a făcut un tatuaj în cinstea lui.

„Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 8 ani. Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil de la orfelinat are o așa-zisă mamă. Când am aflat, am avut un sentiment foarte dureros, pentru că m-am gândit că mama a făcut ceva de a ajuns acolo. Nu știam de ce m-a lăsat, nu știam cum de la București am ajuns la Bacău”, a spus concurenta de la iUmor.

Greutățile vieții nu au învins-o. Giorgiana a fost campioană națională

Totuși, greutățile prin care a trecut nu au învins-o pe Giorgiana Lupu, pentru că aceasta a reușit să devină campionă pe țară la bob și vicecampioană la atletism.

„De la vârsta de 11 ani am făcut sport până la 22 de ani. Am făcut sport de performanță: atletism și bob. Am luat multe premii, am ieșit și dublă campoană pe țară la bob, vicecampioană la atletism”, a povestit Giorgiana Lupu.

Jurații de la emisiunea iUmor au fost foarte mulțumiți de prestația sa, astfel că Giorgiana Lupu a trecut în etapa următoare.

„Giorgiana m-a fascinat! Am fost fascinat când am văzut că această autoironie este extraordinar de naturală”, a spus Mihai Bendeac. La rândul ei, și Delia a fost impresionată de concurentă și i-a transmis că este o femeie puternică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: