Redactia.ro
Home » TV » Când începe noul sezon iUmor, transmis de Antena 1

Când începe noul sezon iUmor, transmis de Antena 1

Când începe noul sezon iUmor

Cel mai urmărit show de umor din România se pregătește pentru premiera sezonului 9. Sezonul 8 s-a sfârșit în luna iunie, iar telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură să afle cine este noul câștigător al emisiunii.

iUmor, finala sezonului 8

Marea finală a sezonului 8 de la iUmor a avut loc pe 7 iunie, fiind prima în preferințele românilor. Așadar, marea finală a emisiunii a fost așteptată de public.

1 concurenți s-au luptat pentru a-i convinge pe jurați de talentul lor și pentru a câștiga marele premiu în valaorea de 20.000 de euro.

Paul Diaconescu, Marius Coandă, Cristina Garcia, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu s-au luptat pentru a-și arăta talentul umoristic.

În urma voturilor publicului, câștigătorul sezonului 8 a fost Eduard Vacariu, care i-a bucurat pe oameni cu glumele și sarcasmul său din timpul numărului.

Conform datelor de pe Facebook, Eduard Vacariu a terminat Liceul de Artă “Stefan Luchian” din Botosani, absolvit Universitatea Ovidius din Constanța.

De-a lungul celor opt sezoane, telespectatorii au urmărit talentele a sute de concurenți, au râs la glumele și stângăciile participanților. Totodată, juriul emisiunii format din Cheloo, Delia și Bendeac au trăit alături de concurenți toate emoțiile.

Când începe noul sezon iUmor, transmis de Antena 1

Delia, Cheloo și Bendeac revin la Antena 1 în postura de jurați pentru cel de-al nouălea sezon al show-ului iUmor.

Așadar, momentan nu se știe când va avea loc premiera sezonului 9 al emisiunii, dar echipa caută în continuare români talenți care au curajul de a-și arăta talentul umoristic în fața României.

Cei care consideră că au umor și că pot înveseli o țară întreagă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audițiilor „iUmor“ pe casting.a1.ro/iumor/.

Fiecare din cei trei jurați își exprimă opțiunea prin Thumbs up pentru DA și Thumbs Down pentru NU. În cazul în care se obține minimum două voturi favorabile, un concurent poate merge mai departe în show. Concurenții din fiecare ediție care au primit minimum doi de DA, de la membrii juriului vor putea fi votați de către telespectatori cu ajutorul aplicației iUmor, iar votarea va începe în timpul ediției respective și se termină a doua zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: