Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt finaliștii de la iUmor și când are loc marea finală de la Antena 1

Cine sunt finaliștii de la iUmor și când are loc marea finală de la Antena 1

iUmor

Emisiunea iUmor își va încheia sezonul al 8-lea sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 20.00. Mâine searăm telespectatorii vor afla care este finalistul show-ului de la Antena 1. Află cine sunt cei 11 finaliști ai show-ului de comedie iUmor, sezon 8.

Marele premiu de la emisiunea iUmor 2020

Emisiunea iUmor, sezonul al 8-lea se va încheia sâmbătă, 6 iunie, iar românii vor afla care este câștigătorul show-ului de la Antena 1. Jurații emisiunii, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor fi nevoiți să aleagă câștigătorul sezonului 8 al emisiunii iUmor.

Semifinala show-ului, care a avut loc pe 30 iunie, a fost una incendiară, iar dintre toți concurenții, cel care i-a impresionat pe jurați a fost Petre Dănuț, cu numărul incredibil de stand-up comedy cu și despre viața sa plină de momente agitate.

Câștigătorul semifinalei s-a alăturat celor 10 finaliști în lupta pentru marele premiu. Marele premiu de la iUmor este de 20.000 euro, iar câștigătorul va fi anunțat sâmbătă 6 iunie 2020.

În cadrul finalei, difuzată pe Antena 1, la ora 20.00, publicul va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător.

Show-ul va fi prezentat, ca de obicei, de Șerban Copoț și Dan Badea care le vor fi alături tuturor concurenților.

Cine sunt cei 11 concurenți de la iUmor

Finaliștii celui de-al optulea sezon al emisiunii iUmor sunt Petre Dănut Irinel, Cristina Garcia, Magdalena Chihaia, Bogdan Nonic, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Anghel Constantin, Paul Diaconescu, Eduard Vacariu și Alina Ribu.

Finalistul Petre Dănuț a avut un număr de senzație în semifinalele show-ului iUmor. Acesta și-a făcut apariția pe scenă cu un număr impresionat de stand-up comedy, care a făcut juriul să râdă cu lacrimi.

Numărul lui Petre a fost apreciat de toți cei trei jurați, iar Cheloo a fost primul care și-a exprimat admirația pentru concurent, dar a ascuns-o pentru a-l enerva pe Bendeac.

Cristina Garcia, a trăit alături de părinții săi la circ, iar când a urcat pe scena emisiunii iUmor a lăsat juriul cu gura căscată. Artista Delia numit-o femeia fără oase, după ce a avut un număr spectaculos de contorsionism.

Efectiv, sunt cucerită de aţi făcut, m-am îndrăgostit. Chiar mi-a plăcut fenomenal de mult, femeia nu are oase. Era destul de apetisantă pentru o gimnastă, te aşteptai să aibă un corp mai…masculin”, a zis Delia.

Cea de-a treia concurenta, este Magdalena Chihaia care și-a plâns soțul în emisiunea iUmor. Aceasta a făcut un număr de magie și stand-up, în care suspina după bărbatul ei aflat în sicriu.

Finala iUmor va avea loc pe 6 iunie 2020

Bogdan Nonic a urcat pe scena iUmor cu un număr de stand-up în care și-a spus povestea de dragoste care a stârnit amuzamentul juraților și al întregii săli.

Concurentul Adrian Stoica i-a impresionat până la lacrimi pe telespectatori. „Mai sunt și momente inexplicabile la iUmor, nu știu ce m-a făcut să am starea asta, ce anume mi-a transmis”, a spus Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii.

Teodora Nedelcu este câștigătoarea celei de-a treia ediții iUmor, aceasta realizând unul dintre cele mai bune numele de umor negru al emisiunii. Cei trei jurați s-au declarat impresionați de calitatea glumelor ei.

Concurentul Constantin Anghel a spus balada cocalarului Bombardieru, iar umorul acestuia a fost dus la extrem.

Actorul Paul Diaconescu i-a lăsat mască pe jurații iUmor după ce a urcat pe scenă cu un număr de stand up comedy. Acesta va apărea în finala iUmor pe 6 iunie cu un nou număr de stand up.

Eduard Vacariu a revenit la iUmor cu un număr de stand up comedy legat de viața sa amoroasă, acesta făcând senzație pe scenă.

Alina Ribu a avut un număr excepțional în semifinala iUmor. Aceasta a avut un numor de stand up comedy despre femei însărcinate, soții și mame. „Nu rămâi gravidă… la un moment dat o să naști! Se spune că, în viață, dacă faci ceva cu pasiune, rezultatul nu întârzie să apară. În cazul ăsta, întârzie și apoi apare rezultatul!, a fost una dintre replicile concurentei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: