Redactia.ro
Home » TV » Poveste de dragoste cu final amuzant. Cine este Bogdan Nonic, concurentul iUmor

Poveste de dragoste cu final amuzant. Cine este Bogdan Nonic, concurentul iUmor

Bogdan Nonic iUmor

Bogdan Nonic, concurentul sezonului 8 al emisiunii iUmor a amuzat juriul după ce și-a spus povestea de iubire. Deși povestea de dragostea s-a încheiat, finalul este unul uimitor.

Poveste de dragoste cu final plin de umor

Bogdan Nonic, din județul Sibiu s-a prezentat în fața juriului format din Mihai Bendeac, Delia și Cheloo cu o poveste de dragoste plină de umor. „Am venit să spun patru glume! Am așa: Una despre prietena mea, una despre călătria cu avionul la Roma, cum s-a schimbat viața mea pe 23 august și cu un BMW”, spune Bogdan Nonic.

Acesta a povestit despre fosta lui iubită, despre cum decurs dragostea dintre ei doi, evident totul a fost spus într-un mod amuzant.

Numărul de stand-up făcut de Bogdan a stârnit hohote de râs în rândul juraților și al întregirii săli. Dar acest număr nu a putut fi trecut cu vederea, așa că Bogdan Nonic a câștigat cea de-a cincea ediție a show-ului după ce publicul l-a votat pe aplicația iUmor.

Acesta a declarat că deși face stand-up de câțiva ani, nu a reușit să treacă de spectacolele Open Mic.

Imediat, juriul a ținut să-l felicite pentru numărul lui, iar Delia intimidată fiind de Bogdan, a preferat să îl lase pe Mihai Bendeac să îl descoase pe concurent.

Dacă ai reușit să ne faci să râdem, înseamnă că acolo faci ceva foarte bine! Chiar și pentru un om care face stand-up de foarte multă vreme, aceasta este poate cea mai grea scenă din România!”, a spus Mihai Bendeac.

De asemenea, nici durul Cheloo nu a fost indiferent, și i-a oferit un Like concurentului.

Bogdan va ajunge în marea finală a sezonului 8 iUmor alături de ceilalți finaliști Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu și Eduard Vacariu.

Ce înseamnă „Thumbs Up”

Cei care primesc în cadrul emisiunii iUmor minimum două Thumbs Up, vor putea fi votați de către telespectatori cu ajutorul aplicației iUmor, creată de Antena 1.

Așadar, votul Thumbs up, începe în timpul ediției respective și se termină a doua zi la ora 16.00. Întotdeauna, câștigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul știrilor Observator 16.00 și se va califica în marea finală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: