Redactia.ro
Home » Stil de viață » Condimentul care sigur te scapă de coșuri! Leacul dezvăluit de Lidia Fecioru: „Trebuie să mestecăm…”

Condimentul care sigur te scapă de coșuri! Leacul dezvăluit de Lidia Fecioru: „Trebuie să mestecăm…”

Condimentul care sigur te scapă de coșuri! Leacul dezvăluit de Lidia Fecioru: „Trebuie să mestecăm...”

Condimentul care sigur te scapă de coșuri! Leacul dezvăluit de Lidia Fecioru. Iată detaliile!

Condimentul care sigur te scapă de coșuri

Coșurile și acneea sunt probleme cu care mulți tineri se confruntă, iar soluțiile pentru a le combate pot părea costisitoare și complexe. Cu toate acestea, se pare că există un ingredient simplu și la îndemâna oricui, care poate ajuta la ameliorarea acestor neplăceri cutanate. Lidia Fecioru, cunoscută bioenergoterapeută, dezvăluie secretul său pentru o piele mai curată și sănătoasă: piperul negru.

Leacul dezvăluit de Lidia Fecioru: „Trebuie să mestecăm…”

Acneea este adesea cauzată de porii înfundați și de bacterii care se dezvoltă în piele. Tratamentele convenționale pot fi costisitoare și nu funcționează întotdeauna. Însă, există o alternativă surprinzătoare și la îndemâna oricui, și anume piperul negru.

Piperul negru este un condiment obișnuit în bucătărie, dar puțini știu că acesta poate fi un aliat excelent în lupta împotriva acneei. Lidia Fecioru a dezvăluit că acest condiment poate fi folosit pentru a trata coșurile de pe față și corp.

Potrivit bioenergoterapeutei, pentru a scăpa de coșuri, este suficient să mestecăm câte trei-patru boabe de piper negru și să bem apă după aceea. Este un remediu simplu, accesibil și natural, care poate ajuta la eliminarea coșurilor dureroase și inestetice.

Pe lângă beneficiile sale pentru piele, piperul negru a fost studiat și pentru efectele sale benefice asupra sănătății generale. Se știe că piperul negru conține un compus numit piperină, care are proprietăți antiinflamatoare și antibacteriene. Acest condiment poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea funcțiilor creierului, fiind asociat cu ameliorarea simptomelor unor afecțiuni degenerative ale creierului, precum Alzheimer și boala Parkinson.

Mai mult decât atât, piperul negru poate contribui la reglarea nivelului de zahăr din sânge și poate avea proprietăți active în prevenirea cancerului. Așadar, în afară de beneficiile sale pentru piele, acest condiment din bucătărie poate aduce numeroase avantaje pentru sănătatea generală.

„Mulţi dintre noi au furunculoză. Sau toţi am trecut prin asta la un moment dat. Adică, îţi iese un coş pe piele, un coş urât, dureros, care coace apoi. Iese un coş pe spate, unul pe faţă, aceea este furunculoză. Și se poate trata foarte ușor și foarte bine. Trebuie să mestecăm câte trei-patru boabe de piper negru şi să bem apă după el. E atât de simplu”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3 CNN.

Lidia Fecioru, despre beneficiile usturoiului copt

În plus față de piperul negru, Lidia Fecioru recomandă și usturoiul copt ca un alt aliment benefic pentru sănătate. Usturoiul copt poate sprijini sistemul imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva infecțiilor, și poate contribui la arderea grăsimilor, fiind util în procesul de slăbire. Pentru a prepara usturoiul copt, se taie cotorul cățeilor de usturoi, se pun într-o folie de aluminiu, se adaugă puțin piper negru și sare, iar apoi se coc la cuptor timp de aproximativ 40 de minute. Consumat o dată la 3 zile, acest preparat poate avea efecte pozitive asupra sănătății.

„Se iau căţeii de usturoi, se taie cotorul şi se pun într-o folie de aluminiu. Se pune puţin piper negru, sare şi se bagă la cuptor, să se coacă. Căpăţâna de usturoi trebuie lăsată la cuptor cam 40 de minute în acea folie. E bine să facem această cură cu o căpăţână de usturoi, deci cam 6 căţei de usturoi, o dată la 3 zile.

E foarte bun pentru imunitatea organismului şi nu mai avem nici acea stare de oboseală. În al treilea rând, este un antibiotic foarte bun. Apoi, e indicat şi dacă vrem să slăbim, pentru că ajută la arderea grăsimilor.”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: