Redactia.ro
Home » Știri » Confesiuni intime despre brazilience. Cât de bune sunt ele la pat

Confesiuni intime despre brazilience. Cât de bune sunt ele la pat

GALERIE FOTO (2)

Într-o țară care pur și simplu oferă sexualitate, senzualitate și un spirit de distracție, întâlnirea în Brazilia poate fi relativ ușoară. Dar dacă sunteți în căutarea unei aventuri de scurtă durată, nu există loc mai bun decât Brazilia.

Cum puteți întâlni brazilience hot?

Tinder este un adevărat business în Brazilia, una dintre cele mai mari piețe de utilizatori din lume, al doilea doar după Statele Unite. Un sondaj realizat la nivel național arată că țara are 15 milioane de utilizatori înregistrați. Un studiu realizat pe 150 de interviuri cu utilizatori activi din Rio de Janeiro a arătat că 72 la sută dintre bărbați au folosit Tinder pentru amor ocazional.

 

Întâlniri la Carnaval

Carnavalul de la Rio este un moment în care au loc cele mai multe infidelități în cuplu. Pentru a întâlni oameni la Carnaval, pur și simplu alăturați-vă unui bloco (o petrecere în stradă în mișcare) și simțiți-vă liber să vă amestecați, să cochetați și să vă bucurați.

Motelurile din Brazilia sunt concepute special pentru sex și multe sunt dotate cu o cadă cu hidromasaj, saună, prezervative și tavan cu oglinzi.

 

Ce spun bărbații despre femeile din Brazila?

Se consideră în general că braziliencele sunt foarte dezinhibați,” fierbinți „, calzi și întotdeauna gata să facă orice în pat. Este ca și cum țara ar fi un fel de paradis sexual”.

Femeile eliberate din punct de vedere sexual,„ fierbinți ”și „încinse”, care aprind imaginația unui bărbat alb cu o femeie neagră.

În spatele  atracției exotice, majoritatea își trăiesc doar viața și, atunci când vine vorba despre amor, vor să aibă parte de senzații naturale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: