Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R și-a șocat fanii: „A mai venit un copil”. Cine este noul membru din familia artistului

Connect-R și-a șocat fanii: „A mai venit un copil”. Cine este noul membru din familia artistului

GALERIE FOTO (2) Connect-R nu ține post, dar se declară credincios: „Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el?"

Connect-R și-a șocat fanii cu cea mai recentă postare. Celebrul cântăreț a anunțat public că familia lui s-a mai mărit cu încă „un copil”. Însă surpriza a fost mare! Nu este vorba, de fapt, despre un bebeluș!

Connect-R a ajuns în centrul atenției printr-o apariție de senzație, pe contul său de Instagram. În urmă cu câteva ore, artistul le-a dezvăluit fanilor lui că în familia sa a mai venit încă un „copil”.

Familia lui Connect-R s-a mărit cu încă “un copil”

Anunțul lui Connect-R i-a șocat pe fanii artistului. Așa se face că mulți dintre ei s-au gândit că este vorba despre un bebeluș. Însă Connect-R nu i-a ținut prea mult în suspans și a dezvlăuit primele imagini cu noul membru al familiei.

Iar în imaginile postate în InstaStory, este vorba, de fapt, despre un pui de pisică. Artistul a ținut să le spună fanilor și că motanul a fost deja „botezat” cu un nume foarte original, și anume… Shiniți.

 

Connect-R și Misha locuiesc împreună și după divorț

Cum era de așteptat, și fosta soție a lui Connect-R, Misha, a postat imagini cu simpaticul motan. Nu, nu este vorba de o împăcare între cei doi, ci mai degrabă o înțelegere.

Chiar dacă sunt divorțați, cei doi foști soți încă locuiesc împreună, sub același acoperiș. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de artist în urmă cu ceva vreme. Potrivit acestuia, el și Misha au păstrat o relație de respect.

Connect-R a mai dezvăluit că el și mama fiicei lui sunt împăcați, adică au o relație civilizată tocmai ca micuța lor să crească în liniște și armonie.

„Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a declarat Connect-R, în urmă cu ceva timp, la o emisiune TV.

Tot cu aceeași ocazie, Connect-R a mărturisit că se înțelege bine cu Misha fără să depună niciun efort.

Acesta a mai subliniat și că, pe lângă fetița lor, pe ei îi leagă și alte lucruri, legate de cariera muzicală, adică faptul că au același manager.

„Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta. Avem aceleaşi ţeluri şi când mă gândesc la asta de fapt mă gândesc la Maya, la profesia noastră, la faptul că avem acelaşi manager, acelaşi impresar. Ne leagă multe alte lucruri.”, a mai mărturisit Connect-R.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: