Redactia.ro
Home » TV » Connor, fiul misterios al lui Nicole Kidman și Tom Cruise este de nerecunoscut. Cum arată acum?

Connor, fiul misterios al lui Nicole Kidman și Tom Cruise este de nerecunoscut. Cum arată acum?

GALERIE FOTO (7)

Connor Cruise este fiul adoptat de Tom Cruise și Nicole Kidman în 1995. Recent, fiul celebrului cuplu a postat o fotografie pe rețelele de socializare care arată cât de repede a trecut timpul. La 26 de ani, Connor Cruise a  devenit de nerecunoscut. 

 Cum arată acum fiul misterios al lui Nicole Kidman și Tom Cruise?

Fiul adoptat al cuplului a postat recent pe Instagram o fotografie în care apare în barcă, la pescuit în Costa Rica. În fotografie, Connor, devenit un bărbat în toată firea, își etala prada impresionantă-un ton albacora, cu solzi galbeni, mai mare decât el.Fiul cuplului este vizibil schimbat. În vârstă de 26 de ani, Connor stă departe de lumina reflectoarelor, spre deosebire de părinții lui care sunt faimoși.

Actorii Tom Cruise și Nicole Kidman au adoptat doi copii în timpul căsniciei lor, care a durat puțin peste 10 ani. Cei doi copii sunt Bella, adoptată în 1992 și Connor, adoptat în 1996.

După despărțirea dintre părinți, se zvonește că Bella și Connor, adepți ai Bisericii Scientologice la fel ca tatăl lor, s-au îndepărtat de mama lor. Mai mult, Bella a început să dea like postărilor mamei sale abia acum, semn că, poate, relația lor este pe calea cea bună.

Connor s-a născut în Florida, stabilindu-se tot acolo. Viața pe mare, pescuitul sportiv, uneori în cadrul turneelor dedicate, sunt o mare parte a vieții lui.

Bella, în schimb, locuiește în Londra împreună cu soțul ei, consultantul IT Max Parker, într-o casă din carterul Croydon. Lumina reflectoarelor nu a atras-o nici pe tânără, preferând mai mult viașa retrasă. În februarie 2018, fiica adoptată a lui Tom Cruise și Nicole Kidman și-a lansta propria linie vestimentară numită BKC (Bella Kidman Cruise), prin care vinde tricouri, sacoșe, dar și alte accesorii cu ilustrații făcute de ea.

Tom Cruise și Nicole Kidman au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri ale anilor 90 și au atras milioane de fani în întreaga lume cu ajutorul carierelor de succes de la Hollywood. Cei doi acftori au fost împreună 10 ani și au format un cuplu de invidiat.

Kidman Kidman a devenit o actriță de Oscar cu filme precum The Hours (pentru care a primit și Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal), Cold Mountain și Bombshell, iar cruise și-a creat un renume la Hollywood cu pelicule de acțiune precum Misiune imposibilă, Minority Report, Jack Reacher și Edge of Tomorrow. După divorțul de Tom Cruise, Nicole Kidman s-a căsătorit cu Keith Urban, alături de care are și doi copii. Mai mult, Cruise s-a recăsătorit și el cu actrița Katie Holmes, alături de care o avut-o pe Suri Cruise, înainte să se despartă și de a doua soție.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: