Redactia.ro
Home » Știri » Constantin Enceanu, cântăreț și afacerist. În ce business profitabil a investit odată cu pandemia de coronavirus

Constantin Enceanu, cântăreț și afacerist. În ce business profitabil a investit odată cu pandemia de coronavirus

Constantin Enceanu, cântăreț și afacerist. În ce business profitabil a investit odată cu pandemia de coronavirus

Constantin Enceanu poate face bani frumoși din cântări, dar și dintr-o afacere proprie profitabilă, pe care a pus-o pe picioare odată cu pandemia de coronavirus. Iată despre ce e vorba.

Constantin Enceanu, cântăreț și afacerist. În ce business profitabil a investit odată cu pandemia de coronavirus

Ca mulți alți români care s-au reprofilat odată cu pandemia de coronavirus, și Constantin Enceanu a decis să facă ceva schimbări. Nu că a renunțat complet la ce știe să facă mai bine, să cânte, dar acum trebuie să se ocupe și de business-ul lui. Mai exact, el a investit aproximativ 50.000 de euro într-un local, aflat în localitatea Filiași din Dolj, unde se pot ține diverse evenimente – nunți, botezuri și nu numai.

„Este un loc destinat pentru a petrece timpul liber, dar și pentru organizarea unor evenimente. Este deschis până la 12 noaptea în timpul săptămânii, iar în weekend până la 2 noaptea. Cazarea pentru o noapte este 300 de lei. Un meniu de prânz, cu ciorbiță și tocăniță, ajunge la 22 de lei”.

„S-au scumpit toate, și benzina, și motorina, ne obligă situația să creștem și noi prețurile la mâncare, în local, cu 10-15%”.

„Dacă înainte organizam doar sâmbăta și duminica, acum avem de joi până luni. În pandemie, toată lumea și-a anulat petrecerile, iar acum au dat toți buluc”, a declarat Constantin Enceanu, potrivit ego.ro.

Și copiii au un loc unde se pot juca și distra pe bunul plac, având la dispoziție tobogane gonflabile și o tiroliană, fiind totodată supravegheați și de un personal dedicat. Și Enceanu e la rândul lui bunic. Cătălina, singurul copil al interpretului de muzică populară, i-a dăruit doi nepoți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: