Redactia.ro
Home » Monden » Constantin Enceanu, doborât de durere în timpul concertului dedicat lui Petrică Mâțu Stoian. A izbucnit în lacrimi pe scenă

Constantin Enceanu, doborât de durere în timpul concertului dedicat lui Petrică Mâțu Stoian. A izbucnit în lacrimi pe scenă

Constantin Enceanu, doborât de durere

O parte din marii artiști ai României au concertat în weekendul trecut în memoria lui Petrică Mâțu Stoian. Prietenii apropiați au urcat pe scenă și i-au adus un ultim omagiu acestuia. Momentul a fost încărcat de emoții, iar Constantin Enceanu, bunul prieten al lui Petrică, s-a lăsat doborât de durere. A izbucnit în lacrimi în văzul tuturor!

Constantin Enceanu, concert în lacrimi

Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu au concertat în amintirea artistului răpus de boală acum o lună. Bunul prieten al lui Petrică Mâțu Stoian a declarat că a fost răpus de durere de ipostaza în care s-a aflat: ”E greu să-ți descriu ce era în sufletul meu în acele momente, mai ales că eram luați pe nepregătite, nu ni s-a spus că o să fie un material cu Petrică, când ni s-a spus am început să plângem în hohote. Când ne-au invitat în scenă și ne-au pus să cântăm odată cu Petrică am fost pur și simplu dărâmat. Niciodată, dar niciodată în viața mea n-am crezut că voi trăi un moment atât de dureros pe o scenă de spectacol”, a spus Constantin Enceanu la Antena Stars.

Enceanu despre Petrică Mâțu Stoian: „Un frate adevărat”

Artistul a vorbit în nenumărate rânduri despre relația care îl lega de Petrică Mâțu Stoian, așa că e de înțeles sentimentele care l-au încercat în aceste momente de după moartea acestuia:  ”M-am gândit ce lucruri frumoase am făcut împreună, cum ne aplauda lumea la scenă deschisă în duet, incredibil cum e viața asta, ce poate să-ți ofere…Petrică era în distribuție când am vorbit despre acest spectacol, nici în cele mai negre gânduri nu ne-am gândit, n-am fi crezut că se poate întâmpla o astfel de nenorocire. Refuz și la ora actuală să cred că Petrică nu mai e printre noi. Eu nu m-am avut bine cu sora mea cum m-am avut cu Petrică, un frate adevărat, un prieten adevărat. Cu Petre niciodată nu m-am certat, ne-a certat presa, dar noi niciodată. Dacă am avut mici divergențe le-am rezolvat prietenește, omenește, am și vorbit la un moment dat că avem o prietenie cum rar găsești, sinceritate, corectitudine, respect. E foarte greu”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: