Redactia.ro
Home » Știri » Constantin Izvoranu, prins băut la volan. Cel mai bogat om de afaceri din Oltenia a făcut accident

Constantin Izvoranu, prins băut la volan. Cel mai bogat om de afaceri din Oltenia a făcut accident

Constantin Izvoranu, prins băut la volan. Cel mai bogat om de afaceri din Oltenia a făcut accident

Constantin Izvoranu a fost prins băut la volan. Cel mai bogat om de afaceri din Oltenia s-a ales cu dosar penal după un accident rutier, care s-a petrecut în centrul Drobetei. Nu au fost decât pagube materiale, din fericire. Iată detaliile și ce a indicat aparatul etilotest în cazul afaceristului.

Constantin Izvoranu, prins băut la volan. Cel mai bogat om de afaceri din Oltenia a făcut accident cu mașina

Constantin Izvoranu este cel mai mare constructor și asfaltator din Oltenia, aflat pe locul 4 în topul Forbes, potrivit observatornews.ro. El a fost prins băut la volan seara trecută, în Mehedinți. Nu a respectat semnele de circulație, adică nu a acordat prioritate, și a lovit o mașină care era condusă regulamentar de un tânăr.

Polițiștii au ajuns la fața locului. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, adică o alcoolemie destul de mare. Omul de afaceri s-a ales cu dosar penal.

„La data de 18 octombrie a.c., ora 23.50, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe strada Traian 133-135, s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian, la intersecția cu strada Smârdan, nu ar fi acordat prioritate de trecere și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 24 de ani, din aceeași localitate”.

„Din accident au rezultat doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, bărbatul de 50 de ani având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Mehedinți.

Constantin Izvoranu, prins băut la volan. Cel mai bogat om de afaceri din Oltenia a făcut accident
Foto: imagini amator (preluare Antena 3 CNN)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: