Redactia.ro
Home » Știri » Constantin Pomană a fost dat dispărut. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Constantin Pomană a fost dat dispărut. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Acest român a fost dat dispărut în Ungaria.

Dispariția misterioasă a lui Constantin Pomană, un bărbat de 39 de ani din județul Bacău, a stârnit îngrijorare și mobilizare în rândul autorităților și al comunității. Constantin, cunoscut și sub numele de Costel, a dispărut în circumstanțe neclare în Ungaria, după ce a coborât dintr-un autocar în timpul unei opriri la o stație de benzină pe autostrada M.0, în apropierea capitalei Budapesta. Acesta se întorcea acasă din Franța, unde lucra, cu speranța de a se reîntoarce în sânul familiei și al comunității sale din Onești și comuna Mănăstirea Cașin.

Cum arată Constantin Pomană

În momentul dispariției, Constantin Pomană purta haine care nu au fost descrise în detaliu, dar poliția a furnizat semnalmente precise pentru a facilita recunoașterea lui: înălțime de 170 cm, greutate de aproximativ 80 kg, constituție atletică, păr șaten, scurt, ochi căprui, și față ovală. Aceste detalii sunt esențiale pentru oricine ar putea avea informații legate de locația sau deplasările sale ulterioare dispariției.

Autoritățile au apelat la ajutorul publicului pentru a găsi orice indiciu care ar putea duce la localizarea lui Constantin. Dispariția sa a declanșat o amplă operațiune de căutare și o campanie de conștientizare, cu speranța că cineva l-a văzut și poate oferi informații valoroase care să contribuie la găsirea lui.

Cine l-a văzut pe bărbat este rugat să sune la numărul de urgență 112

Familia lui Constantin, împreună cu prietenii și comunitatea locală, sunt profund îngrijorați și speră ca apelul lor pentru informații să ajungă la cât mai multe persoane posibile. Dispariția sa lasă un gol în comunitate și multe întrebări fără răspuns. În acest moment dificil, solidaritatea și sprijinul publicului sunt esențiale.

Autoritățile insistă ca oricine are informații despre Constantin Pomană, indiferent cât de nesemnificative par să fie, să contacteze poliția imediat. Fiecare indiciu contează și poate fi cheia pentru a-l aduce pe Constantin înapoi acasă, în siguranță. Comunitatea este îndemnată să rămână vigilentă, să distribuie informațiile despre dispariția lui și să contribuie, în orice mod posibil, la eforturile de căutare. În astfel de momente, solidaritatea și compasiunea pot face diferența în viața celor afectați de această dispariție misterioasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: