Redactia.ro
Home » Știri » Controlor al CFR, filmat când le spune oamenilor că poartă măștile de protecție „de proști”

Controlor al CFR, filmat când le spune oamenilor că poartă măștile de protecție „de proști”

Controlor CFR

Un controlor de tren a fost filmat în timp ce le spunea călătorilor că în țara noastră nu există nicio pandemie, iar masca de protecție o poartă doar „proștii”, iar el nu o avea pe față, deși acest lucru este obligatoriu prin lege.

Controlor al CFR, fără mască în tren

Un controlor al CFR Călători a fost filmat când nu avea masca de protecție pe față, în timp ce controla legitimațiile de călătorie ale celor prezenți. Mai mult decât atât, acesta le spunea călătorilor că nu există nicio pandemie de coronavirus în țara noastră, pentru că Ministerul Sănătății nu a declarat acest lucru.

Controlorul de tren, ce circula pe ruta București-Constanța, a mai spus și că purtăm măștile de protecție „de proști”.

Redăm integral conversația care a fost filmată, între călători și controlorul de tren

– Controlor de tren: Cine a declarat pandemia în țara asta? E declarată cumva pandemia în țara asta și eu nu știu?

– Călător: Da, este pandemie.

– Controlor: Ba nu! Mai interesați-vă! În România, Ministerul Sănătății nu a declarat pandemie, vă rog frumos să vă interesați. Deci nu faceți niște afirmații pe care nu le înțelege nimeni. Pandemia în România nu este declarată de către Ministrul Sănătății. Deci încă nu a declarat dacă este pandemie.

Controlorul CFR spune că purtăm măștile „de proști”

– Călător: Atunci de ce purtăm măștile astea?

– Controlor: De proști, de aia, că nu le purtăm de deștepți, că dacă le purtam de deștepți… – Călător: Putem să le dăm jos? Am insuficiență respiratorie.

– Controlor de tren: Din punctul meu de vedere, da. Pe mine nu mă deranjează.

– Călător: Nu mi se pare corect. Unii poartă, alții nu. Vi se pare normal, vi se pare corect?

Compania la care este angajat bărbatul a reacționat imediat după incident și a transmis că bărbatul va fi sancționat pentru comportamentul său. Astfel, CFR Călători a transmis că se efectuează o anchetă internă în acest sens, iar acest comportament nu este unul tolerat.

”CFR Călători s-a autosesizat cu privire la acest comportament total nepotrivit în timpul serviciului și a demarat o cercetare internă. CFR Călători nu tolerează astfel de comportamente în rândul personalului propriu. La finalul cercetării se vor aplica sancțiuni, în conformitate cu legislația în vigoare. Ele vor fi la limita maximă”, a declarat Adrian Vlaicu, purtător de cuvânt al CFR Călători.

Loading...