Redactia.ro
Home » Știri » Conversația uluitoare dintre Vlad Pascu și mama acestuia, interceptată de DIICOT: «Mă doare și pe mine tot în cot»

Conversația uluitoare dintre Vlad Pascu și mama acestuia, interceptată de DIICOT: «Mă doare și pe mine tot în cot»

vlad pascu miruna pascu

Vlad Pascu, copilul unor oameni cu o avere fabuloasă, a ucis două persoane după ce s-a urcat la volan, deși se afla sub influența unui cocktail de substanțe interzise. A ajuns în spatele gratiilor și a dat socoteală în fața celor de la DIICOT pentru a justifica consumul său de droguri, precum și pentru a dezvălui de unde făcea rost de substanțele interzise. După percheziții și interogatoriu și mama acestuia, Miruna a ajuns în spatele gratiilor, fiind acuzată de faptul că a încercat să șantajeze un martor din dosar pentru a contribui la spălarea imaginii fiului său. O nouă conversație dintre Miruna și Vlad a ieșit la iveală, iar detaliile sunt unele uimitoare.

Conversația uluitoare dintre Vlad Pascu și mama acestuia

Înainte de a ajunge și ea în spatele gratiilor, Miruna Pascu îi telefona adesea fiului său pentru a-i vorbi despre munca pe care o depune pentru a-l scăpa basma curată din toată încurcătura în care el singur a intrat după ce s-a urcat la volan, deși nici măcar nu știa pe ce lume se afla din cauza consumului de substanțe interzise.

Miruna i-a povestit lui Vlad că încearcă să-i obțină un dosar medical pentru a putea fi internat în zona Rahova, la un centru de dezintoxicare și reabilitare. Femeia sublinia că sumele pe care trebuie să le ofere, în stânga și dreapta, pentru a-i spăla imaginea fiului sunt unele considerabile.

În convorbirea telefonică, care a fost interceptată de către cei de la DIICOT, Miruna și Vlad Pascu susțin amândoi că nu le pasă de părerea lumii și dacă oamenii se vor uita urât la ei pe stradă, important fiind ca Vlad să nu ajungă la închisoare, ci într-un centru, pe considerente de natură psihologică sau psihiatrică.

„MIRUNA PASCU: Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din asta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac, dar nu mai veni cu… Deci nu știu.

VLAD: Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea.

MIRUNA PASCU: Dar nu e vorba de părere. E vorba de faptul că astea au niște repercusiuni legale. Eu despre părerea lor, mă doare și pe mine tot în cot.

VLAD: În situația în care sunt acum mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor”.

Vlad Pascu și-a turnat prietenii de droguri la DIICOT

În cadrul interogatoriului de la DIICOT, Vlad Pascu a povestit că adesea cumpăra droguri de mare risc de la prietenul său, Tudor Duma, zi Maru. În plus, Vlad a subliniat că tot Tudor a fost cel care i-a făcut legătura cu alți indivizi de la care a achiziționat medicamente și substanțe interzise, de-a lungul timpului.

În prezent și dealerul lui Vlad Pascu se află în arest pentru o perioadă de 30 de zile, urmând ca instanța să stabilească ce pedeapsă va primi acesta pentru comercializarea drogurilor de mare risc.

Sursă foto: Inquam Photos Octav Ganea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: