Redactia.ro
Home » Știri » Copii, vaccinați împotriva Covid-19 fără știrea părinților? Alertă generală la o școală din Murgeni

Copii, vaccinați împotriva Covid-19 fără știrea părinților? Alertă generală la o școală din Murgeni

Copii, vaccinați împotriva Covid-19 fără știrea părinților_

Mai mulți părinți din Murgeni, județul Vaslui, au mers luni la școală pentru a-și lua copiii acasă, după ce s-a zvonit că aceștia au fost testați și vaccinați împotriva coronavirusului fără acordul lor. Se pare că totul ar fi pornit de la invenția unui elev care a chiulit.

Copii, vaccinați împotriva Covid-19 fără știrea părinților? Alertă generală la o școală din Murgeni

Haos la o școală din Murgeni, după ce mai mulți părinți au mers de urgență să-și ia copiii acasă, după ce s-a zvonit că aceștia au fost testați și vaccinați pentru coronavirus.

Părinții au luat cu asalt școala, în timp ce elevii fugeau spre case, întreg evenimentul fiind filmat și transmis în direct pe Facebook. Conform Știrile Protv, părinții s-au revoltat, deoarece nu au fost întrebați dacă sunt de acord ca elevii să fie testați și vaccinați împotriva COVID-19. „Uitați ce este aici, lume. Au speriat copiii! La școală speriați copiii! Animalelor! Uitați ce se întâmplă la școala orașului Murgeni. Au terorizat săracii copii la școală, le-a făcut teste anti-COVID, vaccinare. Copii, doamnă, au fugit plângând acasă. Cum puteți să spuneți ”nu”?, striga unul dintre părinți.

Scandalul a pornit din cauza unui copil care a chiulit de la școală. Ce a putut să le spună elevul părinților

În timpul incidentului a fost chemată Poliția, asta în timp ce Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean transmitea că la școala din Murgeni nu au avut loc asemenea fapte și că elevii nu au fost testați și vaccinați fără acordul părinților.

Ei bine, ulterior s-a aflat că întregul eveniment a izbucnit din cauza unui elev care a chiulit și, pentru a se scuza în fața părinților, le-a spus că la școală elevii au fost testați și vaccinați împotriva Covid-19. Astfel, părinții s-au speriat că aceștia au fost vaccinați împotriva voințelor lor, au mers la școală să-și ia copiii acasă și au creat un mare scandal, motiv pentru care autoritățile au fost nevoite să intervină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: