Redactia.ro
Home » Știri » Copil suspect de coronavirus în România. Un alt bărbat suspect de noul virus COVID-19

Copil suspect de coronavirus în România. Un alt bărbat suspect de noul virus COVID-19

Copil suspect de coronavirus în România. Un alt bărbat suspect de noul virus COVID-19

Copil suspect de coronavirus în România. Un alt bărbat suspect de noul virus COVID-19.  Un tânăr în vârstă de 33 de ani care a acuzat dureri musculare a fost internat la Spitalul Județean din Ploiești. Bărbatul s-a întors miercuri din Milano.

Copil suspect de coronavirus în România. Un alt bărbat suspect de noul virus COVID-19

Conform prefectului județean Prahova, bărbatul în vârstă de 33 de ani acuza dureri musculare, fără a avea febră sau tuse. Cu toate astea, medicii au decis să-l transporte la SPitalul Județean din Ploiești pentru mai multe investigații.

Autoritățile au transmis că acesta s-a întors miercuri din Milano. Medicii l-au supus unor analize, și în funcție de rezultat, specialiști vor hotărâ dacă va rămâne sau nu internat.

Copil din România suspect de coronavirus

Un copil în vârstă de 12 ani din localitatea Blejești este suspect de coronavirus, după ce tatăl lui s-a întors din Italia. Minorul a fost izolat la domiciliu, alături de tatăl său, care a fost într-o zonă afectată de COVID-19.

Conform unor surse minorul ar fi prezentat simptome specifice coronavirusului, iar această informație a fost confirmată de DSP Teleorman. Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD și dus la Spitalul din Alexandria.

În aceste cazuri s-a impus izolarea la domiciliu, în locația declarată la intrarea în țară, și supraveghere epidemiologică pasivă, pentru o perioadă de 14 zile, conform Hotararii Comitetului Național pentru Situații de Urgență Nr.2/24.02.2020.

Menționăm că starea de sănătate a celor 21 persoane este foarte bună, fără simptomatologie specifică infectării cu coronavirus, personalul medical specializat din cadrul Direcției de Sănătate Publică Teleorman fiind în permanentă legătură cu aceștia”, a transmis, joi, DSP Teleorman, printr-un comunicat de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: