Redactia.ro
Home » Știri » Copilărie cu lipsuri! Minodora mărturisește prin ce a trecut în primii ani de viață

Copilărie cu lipsuri! Minodora mărturisește prin ce a trecut în primii ani de viață

Minodora a slabit aproape 40  de kilograme si se mandreste cu noua silueta. Invitata la “Vorbeste lumea”, cantareata a facut marturisit emotionante despre trecutul ei si mai exact despre copilaria cu lipsuri de care a avut parte.

Minodora a revenit in atentia publicului cu o silueta demna de invidiat, mai ales ca a slabit in jur de 40 de kilograme. Daca pana nu demult povestea ca dietele pe care le tinuse nu au dat rezultatul asteptat, acum este mandra de felul in care a reusit sa slabeasca, dupa ce a apelat la o interventie de micsorare a stomacului. “M-am dus la operație. Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis că nu-mi doresc 50 de kilograme. Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc. Mâncam nonstop, chiar dacă aveam stomacul tăiat”, marturisea Minodora la un moment dat pentru revista Viva.

“In copilarie mancam fasole si cartofi la micul dejun”

Invitata in platoul “Vorbeste lumea”, cantareata Minodora a marturisit cateva detalii despre copilaria nefericita de care a avut parte. Foamea si saracia si-au pus amprenta pe copilaria vedetei care era obligata sa manance cartofi sau fasole de dimineata, la micul dejun. “ La mine nu exista mic dejun cu avocado, nu stiam ce e ala, noi mancam fasole si cartofi. Copilaria mea a fost saracuta, nici vorba de oua sau branza. A fost greut, mama frezor, iar tata strungar. A fost frustrant. Mereu asteptam pungile de sarbatori, cu bomboane si cadouri”, a marturisit cu tristete Minodora in emisiunea “Vorbeste lumea” de la ProTV.

Minodora mergea la scoala cu stomacul gol

Povestea trista a Minodorei continua cu un episod legat de scoala. Pe langa faptul ca parintii nu aveau bani sa le cumpere rechizite, atat Minodora cat si fratii ei au fost nevoiti sa mearga la scoala cu stomacul gol. “Eram tristi ca ne doream un anumit ghiozdan sau pantalon si nu le aveam. Ne mai imbracau, dar nu prea, dar ne tineau curati. In clasa intai nu aveam pachet si ma rugam de colegi sa-mi dea. Am avut o colega pe care am pacalit-o sa-mi aduca si mie zilnic de mancare”, a conchis Minodora la ProTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: