Redactia.ro
Home » Știri » Copilul nu suportă șosetele? Alege modelele atractive de șosete pentru copii, de la Conte Elegant

Copilul nu suportă șosetele? Alege modelele atractive de șosete pentru copii, de la Conte Elegant

Orice părinte știe, copilul devine mofturos cu ceea ce încalță și uneori pare că sfidează sezonul, temperaturile scăzute și orice recomandare a părinților.

Există o legătură năbădăioasă între copii și șosete. Dar, poate că nu ați găsit încă varianta potrivită.

De la Conte Elegant pot fi comandate perechi de șosete din bumbac pentru copii de toate vârstele, dar și pentru adulți – bărbați și femei.

Când detaliile fac diferența, implicit când trebuie să alegeți șosetele 

Când vine vorba despre sosete copii, alegerea nu trebuie să țină cont doar de culoare, mărime și material. Sunt la fel de importante detaliile, cum ar fi, spre exemplu, bata șosetelor. Dacă această va aplica presiune pe picior, disconfortul creat va face ca cel mic să urască ideea de a purta aceste accesorii. Lasă și semne clare pe picior, așadar sunt de evitat șosetele cu elastic rigid la bază.

 

Mai apoi contează și modelul, în măsura în care copiii ar putea fi încântați de modele diverse, încurajați fiind de culorile pe care le adoră. De aceea există sosete bumbac copii cu detalii precum funde la bată, model rijat, cele cu buline sau dantelă la margine. Pentru câte ținute poate purta o fetiță, tot atâtea variante de șosete sunt. Pentru vremurile reci, sunt recomandate șosete lungi, peste genunchi. Când temperaturile sunt mai prielnice sau pentru ținute indoor, aceeași lungime a ciorapilor poate fi de data aceasta în varianta celor transparenți, fishnet.

Pentru băieți, variantele de șosete se rezumă la cei scurți, însă au și ei variante cromatice diferite, precum și printuri interesante – predomină în schimb cele cu buline sau dungi.

Cumpărăm șosete 100% bumbac?

Știm despre faptul că acest material este unul dintre cele mai bune. Știm că este recomandat chiar și celor cu piele sensibilă. Este tipul de material pe care îl putem purta în orice sezon, oricând. Cu toate acestea, șosetele 100% din bumbac nu sunt neapărat o recomandare. Iată de ce: ca urmare a purtărilor repetate și a spălărilor repetate, bumbacul își schimbă elasticitatea. În lipsa unui alt material din componența șosetelor respective, nu va fi de mirare că se strâng, parcă sunt de o mărime mai mică sau mai mare.

Așadar, elastanul are această proprietate, de a menține textila flexibilă și contribuie implicit la menținerea duratei de viață a șosetelor.

Comandă de la Conte Elegant și bucură-te de calitate și diversitate 

Este greu de găsit calitate în materie de lenjerie intimă și șosete? La Conte Elegant avem destinația perfectă în acest sens. Este magazinul online care împacă pe toată lumea și care mulțumește toată familia. Sunt disponibile aici șosete și dresuri pentru femei și fete, șosete pentru bărbați și băieți. Diversitate de mărimi, culori, tipuri și modele, pentru orice ocazie, așadar indiferent de ținute, știm sigur că aici vom găsi completarea perfectă.

În această perioadă sunt reduceri aplicate, așadar ne bucurăm de aceeași calitate, cu și mai multă accesibilitate!

Contact:

0761334462

info@conteelegant.ro

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect